Victor Ponta, despre dosarul Microsoft: Dacă procurorii l-ar lua şi pe Traian Băsescu ar fi şi mai bine

0
732

Premierul Victor Ponta, a declarat, marţi seara, referitor la denunţurile din dosarul „Microsoft” privind alocarea de bani pentru campania electorală a lui Traian Băsescu din 2009, că dacă procurorii l-ar lua şi pe fostul preşedinte ar fi şi mai bine.

Fiind întrebat de moderator, în cadrul unei emisiuni la România TV, dacă îl „poate lua capul” când îi aude pe denunţători în dosarul Microsoft că arată cum au dat bani pentru campania electorală a lui Traian Băsescu pentru alegerile prezidenţiale din 2009, Victor Ponta a spus: „Dacă l-ar lua şi pe el procurorii, ar fi şi mai bine, nu doar să vă ia pe dumneavoastră capul, pentru că…sigur, e cazul Microsoft, dar banii au ajuns în campania electorală a cui ? A candidat Udrea, Cocoş, cine a candidat în 2009 ?”.

Premierul Victor Ponta nu a dorit să comenteze mai mult pe această temă.

Dorin Cocoş ar fi arătat în denunţul făcut la DNA că i s-a cerut să plătească produse de trei milioane de euro pentru PDL, în campania electorală din 2009, pentru a primi sprijinul Guvernului în derularea contractului „Microsoft”. Cocoş a preciizat că a fost sprijinit de Vasile Blaga şi Elena Udrea.

Sursa puterea.ro