Un reputat jurnalist britanic face dezvaluiri: Iata adevarata fata a lui Ion Tiriac

0
943

Unul dintre cei mai apreciati jurnalisti britanici face dezvaluiri despre fostul mare tenismen Ion Tiriac, cu cateva zile inainte de startul turneului de la Madrid, pe care omul de afaceri il patroneaza.

Jurnalistul David Law a afirmat ca oamenii care au o parere negativa despre Ion Tiriac se insala, intrucat acesta este, in realitate, un om cu „suflet mare”.

Astfel, Law a povestit ca Tiriac obisnuieste sa faca acte caritabile, pe care prefera sa le tina departe de ochii lumii.

„Tiriac pare intimidant, dar in spatele scenei nu este deloc asa. Este un om cu adevarat incantator, e o placere sa discuti cu el. Adevarata sa fata este cea a unui om minunat, care face multe acte caritabile, desi refuza sa discute despre ele public. Este un om care a ajutat multi copii orfani din Romania. Tiriac pare intimidant, dar e un om de nota zece!”, a afirmat David Law.

In ultima perioada, Tiriac s-a implicat in mai multe proiecte pentru revitalizarea sportului, fiind dispus sa vina cu finantare proprie pentru a contribui.

David Law este un jurnalist BBC care a lucrat si pentru ATP. El mai este si comentator TV la mai multe posturi din Marea Britanie.