Tovarasu’ Ciuca, nea Nicule …e prea jos nivelul…

0
244

În ședința Consiliului Local al Primăriei Sectorului 1 s-a petrecut un episod reprobabil. Vorbind despre primarul Clotilde Armand, un consilier local al PNL a spus ”Vrem să o f…m pe mă-ta!”. Consilierul PNL uitase microfonul deschis și se amuza împreună cu colegii de partid pe seama ”glumelor sale”.

”Astăzi am convocat o ședință de Consiliu Local pentru votarea bugetului. În loc de argumente un consilier PNL Sector 1 a considerat că trebuie să mă înjure cel mai josnic și grobian mod cu microfonul deschis. ”Vrem să o f&*$, pe mă-ta!” – asta mi-a spus consilierul local PNL Sector 1 Dinu Gheorghe (fiul lui Dinu Vamă Gheorghe) în clipa în care discutam cu cetățenii din zona Matache alungați de PSD din sală.

Fac un apel către conducerea PNL să ia măsuri urgente împotriva derapajului reprezentatului lor și sper să anunțe demisia urgentă a acestuia, să se delimiteze public de limbajul suburban folosit. Este regretabil că am ajuns să asistăm la așa ceva.

PS. De asemenea, în înregistrare se poate observa amuzamentul colegilor din PNL la tâmpenia spusă de colegul lor. Nu s-ar fi găsit vreunul să-i atragă atenția că este o lipsă de respect. Nu, nu. Cât de jos a ajuns această organizație…”, a scris Clotilde Armand.

 

https://www.facebook.com/watch/?v=438303928532579