Te doare capul: Bumbac de la „mascați” avea coca in traistă

0
433

Fosta purtătoare de cuvânt a Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei Române, mascații Jandarmeriei, care intervin chiar la acțiunile procurorilor DIICOT, a fost prinsă cu droguri, duminică dimineață, de un echipaj de Poliție. Sublocotenentul Andreea Cătălina Bumbac, care acum lucra la Juridic la BSIJ, avea în geantă mai multe pliculețe cu un praf alb, despre care anchetatorii bănuiesc că ar fi cocaină. Tânăra a aruncat vina pe o prietenă.

Polițiștii de la Secția 18 au oprit un taxi cu doi pasageri, un bărbat și o femeie, duminică dimineață, cursa ieșind din incinta Palatului Bragadiru, unde fusese un eveniment. oamenii legii au cerut tuturor actele, moment în care jandarmerița s-a prezentat a fi cadru activ la Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei,  la departamentul Juridic, sublocotenent. La controlul corporal, în geanta jandarmeriței s-au găsit mai multe plicuri ce conțineau prafuri de culoare albă, ce păreau a fi substanțe interzise la deținere, posibil cocaină.

Jandarmerița, Andreea Cătălina Bumbac, care până de curând a fost purtătorul de cuvânt al mascaților, a declarat că o prietenă i-a dat pliculețele să le păstreze. Substanțele au fost confiscate și duse la laborator, iar jandarmeriței i s-a întocmit dosar penal, care va fi instrumentat de DIICOT.

Jandarmeria a transmis că va sprijini acțiunile procurorilor pentru instrumentarea acestei anchete.

 

 

sursazilei.ro