Si chiar va scapa nepedepsit?

0
452

Ma puse necuratu sa citesc pe la ziare si ce sa vezi… avea dreptate Ilie Mario Rafael presedintele Partidului Ecologist de la sector 5″ o sa vezi ca o sa scape nu o sa pateasca nimic, a zis ca a dat o garamada de bani afara” asa zicea si umbla vorba pe la piata Rahova ca nu va pati nimic nea Piedone. Dara neicusorule cand justitia este oarba…Ilie Mario Rafael este baiatu ala de l-a scos primar pe nenicu Popescu la sector 5.

Dar sa nu uitam cand venea la parc jos sau (sa nu zicem chiar tot din prima) Lucian Murzes de la Scorseze si cotiza pentru contractul de la „Unitatile de invatamant Sector 4” -contract de paza. Asta o puse-i repede ca imi trecu prin minte.

„Cristian Popescu Piedone va fi judecat separat în procesul Colectiv, după ce Curtea de Apel a decis, luni, 14 iunie, ca dosarul său să fie disjuns. Decizia a venit după ce cei doi judecători nu au ajuns la un acord privind schimbarea încadrării juridice, ceea ce poate duce la pedepse mai ușoare pentru fostul primar al sectorului 4, dar și pentru pompierii și angajații primăriei care sunt inculpați. Astfel, în acest dosar se va forma un complet de divergență, adică va fi convocat un al treilea judecător care să încline balanța, iar următorul termen a fost stabilit în septembrie. În schimb, în celălalt dosar au rămas patronii clubului și pirotehniștii, iar următorul termen este stabilit pe 15 iunie.
Instanța a decis disjungerea dosarului lui Piedone în procesul Colectiv. Următorul termen, în septembrie.”

Si ma tot gandeam pe Tovarasu Piedone nu l-au ratat astia cu permisu dar pe Marean..Marean Goleac de la 4 (baietica ala care a zis el ca termina liceul 19 R.A.T.B) dar ce sa vezi .. doar in mintea lui a terminat un liceu ca la 19 R.A.T.B. nu a auzit nimeni de el….chiar si el o scapa??? Pai daca si el scapa …ma apuc de Fabrica de Doctorate nenica ca nu mai tine .

sursa:Libertatea

foto:playtech

ACESTA ESTE UN PAMFLET SI TREBUIE TRATAT CA ATARE