SE RUPE LANȚUL DE IUBIRE LA SECTORUL 2

0
1483

Încă de la preluarea mandatului de către primarul Radu Mihaiu, PNL s-a arătat ca un partener redutabil pentru 95% din proiectele adoptate în ședințele de Consiliu Local sector 2, însă surpriză, un alt vot de încredere pe care Radu Mihaiu l-a avut necondiționat în cei 3 ani de mandat a fost din partea liderului consilierilor PSD, Lenuța Popescu și cu votul anumitor consilieri social-democrați, asigurându-și o majoritate confortabilă pentru toate proiectele care au vizat de foarte multe ori bunăstarea personală, ci nu dezvoltarea sectorului 2. În acest fel au fost cheltuiți banii inutil pe consultanță pentru anumite proiecte destinate anumitor ONG-uri de casă ale liderului și găștii PNL-PSD.

Surse din mediul politic susțin faptul că atât la nivelul sectoarelor, cât și la nivelul conducerii centrale vor fi schimbări majore de președinți de organizație. Primul semnal e dat de președintele PNL, Ionel Ciucă, impunându-l la București pe Sebastian Burduja. Astfel, PNL-ul arată în prezent (potrivit lui Motreanu) ca un ”elev mediocru” aflat în fața unui examen de Bacalaureat pentru anul 2024, de aici s-a luat și hotărârea de a schimba conducătorii filialelor de sectoare, printre care se numără și sectorul 2.

Așadar, în lunile următoare vor ieși la suprafață rapoartele Curții de Conturi privind controalele efectuate la Primăria sectorului 2, unde veți constata dezastrele financiare și împrumuturile exagerate făcute de actuala administrație USR-PNL, cu acordul tacit al PSD sector 2.

Testul de rezistență al acestei întelegeri USR+PNL+PSD îl vom vedea curând la adoptarea organigramelor DGAPI, DGASPC, Poliția Locală, Centrul Cultural Mihai Eminescu!

Să se știe că se știe! Vom reveni cu amănunte.