SĂ DESPĂRȚIM APELE ÎN P. R. M. – Să ne lămurim oameni buni !

0
4847

Eu cel ce face această analiză, am frecventat și susținut din  1991 și  până  în  prezent un singur partid: PRM-ul !

Am revenit în primăvara anului trecut la munca de partid deoarece  am  constatat  că după  moartea  Tribunului, partidul a intrat într-o fază de dezorganizare întreținută atât dinafara lui, cât și din interior.

La revenirea mea, exista la vârful partidului un fel de interimat al vicepreședin-telui Popescu Adrian, care mi-a comunicat că de compartimentul de organizare se ocupă vicepreședintele Victor Iovici.

Pe vicepreședintele Popescu Adrian, care afirma că este Președinte interimar, îl atacau și-l acuzau de tot felul de fărădelegi, Gh. Funar, de la Cluj, Marinescu Irinel, de la Mehedinți, Tătaru C-tin de la Iași și Gh. Apostol, de la Maramureș.

După un Consiliu Național care a organizat Congresul, unde a fost ales cu o majoritate importantă, președintele V. T. Iovici, iar Lidia Vadim Tudor a fost aleasă în funcția de președinte al Consiliului Național, s-a dovedit că cei mai sus menționați (Funar, Marinescu, Tătaru și Apostol) nu aveau ceva cu Popescu Adrian, ci de fapt împreună cu acesta făceau un joc comun ce urma să aibă ca finalitate scoaterea PRM din viața politică a țării.

Acest fapt mi s-a relevat în momentul în care, deși participaseră cu toții la Congresul partidului, unii personal, iar alții prin interpuși, deși Popescu, Tătaru și Apostol  fuseseră aleși în forurile de conducere ale partidului, au atacat cu toții Partidul, într-o cârdășie samavolnică coordonată evident de o persoană/ instituție invizibilă.

Am participat la Ploiești, pe 7 iulie a.c., la un Birou Permanent, primul de la decesul regretatului Vadim, la care s-au discutat în mod civilizat problemele partidului, s-au luat hotărâri motivate prin analize ale departamentelor sau ale Comisiilor Centrale, la care s-au votat în mod democratic fiecare hotărâre.

Doar astfel se poate revigora partidul. Prin muncă de partid dusă de activiști devotați partidului, iubitori de Neam și de Țară.

Pentru a putea începe reclădirea partidul, este necesară îndepărtarea acestor infiltrați, care au dovedit prin acțiunile lor că au ca unic țel distrugerea PRM.

Apoi trebuie pornit cu reclădirea organizațiilor de bază și a filialelor județene care în prezent nu funcționează sau funcționează „la ralanti”. Trebuie să fim vigilenți și să atragem în partid, doar patrioți adevărați, care înțeleg să se jertfească pentru bine acestui Neam.

Doamne ocrotește-i pe români !