Redacția „Tricolorul”  mulţumeşte zecilor de mii de români!

0
734

Redacția „Tricolorul”  mulţumeşte atât zecilor de mii de români, cât şi jurnaliştilor independenţi care au preluat sondajul, oameni responsabili faţă de destinele lor şi ale României, care au votat sau care vor vota în cadrul sondajului iniţiat de către noi!

Stimaţi cititori, aţi înţeles că sondajul este unul transparent şi corect, se poate vota o singură dată de pe un dispozitiv, indiferent că este vorba de telefon, tabletă, laptop sau I.P. de calculator.

Nu am permis echipelor de troli să voteze de mai multe ori, spre disperarea sponsorilor care au crezut că se poate face asta.

Surprinzător este şi pentru noi numărul foarte mare de participanţi la sondaj, ceea ce ne determină să spunem că există un interes imens al românilor pentru adevăr,  viitorul lor, şi ceea ce vor să voteze la alegerile parlamentare viitoare, ca să-şi urmeze destinul vizat.

Încă o dată mulţumim entităţilor mass-media şi jurnaliştilor independenţi care au avut curajul să ne preia sondajul! Noi am „spart ghiaţa” şi îi îndemnăm să repete şi ei astfel de iniţiative, care să scoată în faţa românilor ceea ce nu se spune şi nu se arată pe clasicile canale de televiziune, sau de către aşa zişii formatori de opinie sau jurnalişti invitaţi toată ziua pe la televiziunile de casă ale sistemului.

Mâine, 13 iulie la ora 12.00 vom închide procesul de votare şi ulterior vă vom prezenta datele centralizate şi concluziile care reies în urma sondajului.

Îndemnaţi-vă membrii familiei, prietenii, apropiaţii şi cunoscuţii să voteze.

Redacţia.