Raptul factorului extern continuă!

0
1881

București, 22 februarie 2019Partidul România Mare (PRM) a luat act, cu consternare și îngrijorare, de declarațiile total neprincipiale ale domnului Frans Timmermans față de România și români, recunoscând, cu un cinism rar întâlnit, „am fost destul de brutal cu românii în aceste aspecte și voi continua să fiu limpede în această privință”.
Față de aceste aspecte Partidul România Mare (PRM) face câteva precizări importante:
Brutalitatea de care a dat și, din păcate, încă dă dovadă domnul Frans Timmermans este cu atât mai gravă și periculoasă cu cât domnia sa este candidatul socialiştilor europeni la funcţia de preşedinte al viitoarei Comisii Europene;
Din această perspectivă, membrii și simpatizanții PRM, românii care iubesc cu adevărat această țară își pun mari semne de întrebare legat de abordările ulterioare ale Comisiei Europenă față de România și români în cazul, nefericit, al unui succes al domnului Timmermans;
Reamintim domnului Timmermans că imixtiunea în treburile interne ale unui stat nu reprezintă o practică europeană. România poate primi sfaturi, dar amenințările și condiționările sunt specifice unei perioade demult apuse! Din păcate, domnul Timmermans înțelege să „violeze”, prin declarațiile sale, constant și cu brutalitate, România și cetățenii săi.
Pentru PRM și pentru cetățenii români aceste acțiuni brutale nu reprezintă nimic altceva decât teama viscerală a factorului extern de a pierde controlul asupra Statului Român; control prin care România a fost făcută victimă spre satisfacția unora.

Atragem atenția domnului Timmermans să dea dovadă de responsabilitate în abordările publice, de respect față de România și români, subliniind că PRM, alături de români, nu numai că va sancționa aceste derapaje, dar va lupta constant în ceea ce privește recuperarea României de sub influența periculoasă a factorului extern.

Biroul de presă