PSD îți ia și casa!

0
2090

București, 28 ianuarie 2019 – Partidul România Mare (PRM) este profund îngrijorat de modul iresponsabil în care partidele politice aflate la guvernare atentează la siguranța financiară a cetățeanului care, în ritmul actual al devalorizării cursului de schimb leu-euro, va fi împins către incapacitatea de a-și achita ratele la creditele pentru case.

Apreciem că această situație (devalorizarea leului) este rezultatul incompetenței actualei clase politice care este prea puțin preocupată de a-și respecta proprii cetățeni. Procesul de devalorizare pe care moneda românească îl înregistrează este dovada expresiei cinismului multinaționalelor care au afaceri prospere în România, dar care nu înțeleg să respecte poporul român și să își plătească, corect și cinstit, taxele aferente.

Mai mult, ori de câte ori se discută despre acest subiect, multinaționalele lansează atacuri speculative asupra monedei naționale, Uniunea Europeană – prin emisarii săi – se răstește la români, iar clasa politică este mută!

Atragem atenția asupra faptului că această lipsă de reacție din partea partidelor politice aflate la guvernare, dar și din partea Băncii Naționale a României vor avea efecte negative majore asupra cetățenilor care, în scurt timp, nu vor mai putea să își plătească ratele la bănci, iar prețul alimentelor de bază va cunoaște evoluții semnificative cu impact negativ.

Partidul România Mare susține recuperarea României din mâinile străinilor.

Biroul de presă