Poșta Romana bataie de joc

0
2069

Sa vii la oficiul postal nr 6 București este o adevarata aventura si test de anduranta. Dupa ce ca au putini functionari care si asa nu au pauza de masa sau macar de toaleta mai te lovesti si de lucratorul vamal care este doar UNUL ce sa faca si el mai repede.

Cei dinainte de ‘89 parca ziceti ca stam sa bage pui la Gostat.

Deci ajungi completezi un aviz si atepti afara ca na normele de protectie si stai ….2..3..4 ore ca doar ti ai luat liber de la seviciu sau o zi de concediu ca doar vi la posta sa ridici un colet international. Bun ai venit ai completat pai stai boss ca nu ai poza cu ce ai comandat si dovada platii; aaaa pai nu i valabil de pe telefon trebuie print ca altfel…mai vi si alta data.

deci vrei concediu cu peripetii…vi matale la oficiul postal nr 6 Bucuresti in functie de anotimp vara iei o umbreluta un sezlong o ceva rece…iarna un cazan sa faci focul si ceva de incalzit venele .

Cam asta este situatia ca nea directorul de la Compania Posta Romana si nenea comandantul de la Vama…stau baietii frumuse la cafeluta ma mir sa nu aibi vreo camera video sa se uite cati prosti sunt la rand . Dar sa privim si partea buna potinlega prietenii potinsa iti gasesti jumatatea in 3-4 ore ai timp sa cunosti omul.