Piedone face scheme imobiliare cu o pensionară de 87 de ani, aceiași femeie, care face figurație în clipurile lui de pe Facebook

0
411

Vă amintiți câtă publicitate și-a făcut Piedone pe facebook, când a regizat o întreagă scenă, cu o pensionară care vindea usturoi pe jos, pe trotuar și pe care a luat-o în brațe și au plâns împreună de parcă erau eroii filmului Titanic ?

Despre accesași pensionară este vorba in articolul ce urmează.

Domeniul primarului Piedone este ascuns pe numele unei pensionare care are 87 de ani.

Ana Roșca. Are 87 de ani și o pensie de doar 2000 de lei, dar deține un domeniu impresionant la intrarea în orașul Bragadiru. Doar vila are 208 mp. Aici locuiește, de fapt, familia Piedone. Născută în Vâlcea, doamna Roșca este și administrator, la cei 87 de ani, în două companii deținute de copiii primarului. Una dintre aceste firme deține și terenul pe care este ridicat domeniul imobiliar.

Iulian Cârlogea. Este nepotul lui Piedone și administratorul public al Primăriei sectorului 5. Într-o casă a lui Cârligea figurează cu domiciliul pensionara Ana Roșca, proprietara domeniului din Bragadiru. Cârligea e conectat și la adresa oficială din Capitală a primarului Piedone.

Citeste mai mult