Pamfletele lui Corneliu Vadim Tudor

0
769

Pamfletele lui Vadim Tudor: ,,Iohannis bea carmol îndoit cu ceai de tei”

A fost o enciclopedie, o personalitate cum rar ne-a fost dat să întâlnim în această viață. A fost un om căruia puțini i-au rezistat față-n față, unul la unul. Te făcea din vorbe din câteva goange de îți venea să fugi acasă de rușine. De-a lungul timpului, Corneliu Vadim Tudor a fost implicat în foarte multe scandaluri publice, era slobod la gură și înjura ca la ușa cortului.

Corneliu Vadim Tudor a fost scriitor, politician român și jurnalist, a fondat Partidul România Mare, a înființat revista România Mare, a scris 32 de cărți și a candidat de cinci ori la președinția României. În martie 2007 a preluat sun conducerea domniei sale ziarul Tricolorul.
Cu toate că avea capacități uluitoare de care mulți oameni de cultură erau invidioși, Tribunul avea și darul de a face mișto de toți cei care îl călcau pe bătături. Nu de puține ori, Vadim i-a luat la înjurat pe interlocutorii săi, fără menajamente, în direct și nu numai. Politicianul avea ,,un cult al înjurăturilor”, dar se lega și de aspectul fizic al celor cu care era în conflict. Imaginile cu acesta în plină acțiune au strâns mii de vizualizări pe site-urile de socializare pe care le puteți savura printr-un simplu click pe youtube, scrie adevarul.
Mai jos, vă prezentăm doar câteva picături din oceanul de abjecție pe care Tribunul l-a deversat peste societatea românească. Corneliu Vadim Tudor a fost genial.

Ce părere avea despre Klaus Iohannis?

„A trecut aproape un an de la cacealmaua îngrozitoare din noiembrie 2014, dar Salamul de Sibiu n-a făcut nimic altceva decât să se plimbe cu nevasta de mână, să joace poker şi să-şi amenajeze reşedinţe luxoase. Îi mai place şi băutura: în mod concret, el bea peste 8 căni de carmol îndoit cu ceai de tei. Iată explicaţia prestaţiei lui stranii: vorbire greoaie, reacţii întârziate, de om bleg, faţă puhavă şi, uneori, o agresivitate inexplicabilă pe care numai alcoolul o dă”.

Dar despre Adrian Năstase?
„Un bolnav periculos, protagonist al mai multor casete video, în care apare participant activ (de fapt, pasiv) la orgii homosexuale. Una e filmată la un club de pederaşti din Anglia, unde Bombonel se hârjoneşte cu mai mulţi hăndrălăi, toţi în pielea goală, dar el consumă şi cocaină. Vorba muncitorilor la mitingurile de protest: «S-a umplut paharul – Jos cu poponarul!»”.

Dar despre Ion Iliescu?

,,Timp de nouă ani, Bătrâna Şandrama Stalinistă a huzurit în fruntea ţării, dar nu s-a priceput să ridice măcar un dig pentru stăvilirea inundaţiilor. Aici se vede cel mai bine că el nu ştie, de fapt, să facă nimic”.