(P) Inchirieri nacele – Baurent Equipment

0
3000

Nacele electrice de tip foarfeca se folosesc in general la lucrari la inaltime in spatii inchise. Datorita propulsiei electrice, nacela foarfeca de interior nu emite noxe si are un nivel de zgomot foarte redus. Platformele foarfeca de interior sunt prevazute in general cu roti albe, avand cauciucuri non-marcante. In functie de tipul de utilaj in parte, acesta poate fi introdus prin spatii inguste, datorita latimii de sasiu reduse. Platforma foarfeca electrica se foloseste de catre echipe de electricieni, instalatori, zugravi, constructori, echipe de filmare

Nacele  diesel 4×4 se folosesc cu precadere la lucrari la inaltime efectuate in exteriorul halelor. Acest tip de utilaj este prevazut cu motor diesel si tractiune integrala 4×4, astfel incat devine aproape imposibila impotmolirea nacelei. Pentru situatii in care terenul nu este drept, fiind inclinat, recomandam folosirea platformelor tip foarfeca, cu stabilizatori de calare. Aplicatiile platformelor foarfeca diesel sunt variate: Aceste nacele se folosesc la lucrari de zugraveala, tencuiala, renovare si finisare ziduri, lucrari de inchideri, montaj instalatii antiincendiu, instalatii electrice, instalatii sanitare, montaj industrial, lucrari de filmare, etc. Parcurgeti lista de mai jos, optand spre nacela care se preteaza cel mai bine lucrarii dumneavoastra, si solicitati cu incredere o oferta din partea noastra!

Nacelele prevazute cu brat articulat cu propulsie electrica, se folosesc indeosebi la lucrari in interiorul halelor, depozitelor, etc. Aceastea sunt prevazute cu tractiune 4×4 si cu roti albe, spre a nu lasa urme pe podea. Datorita propulsiei electrice, nacela nu produce fum si nici zgomot. Nacelele cu brat articulat va ofera posibilitatea accesului in lateral, la o oarecare inaltime, conform diagramei de ridicare. Datorita articulatiilor bratului telescopic, nacela poate trece cu usurinta peste obstacole aeriene de orice fel: conducte suspendate, aticuri, tevi industriale, cabluri electrice sau de telefonie.

Sortimentul nostru de nacele si platforme autoridicatoare cuprinde, printre altele, nacele cu brat tip catarg. Acest tip de nacela are aplicatii speciale. Nacelele cu brat vertical se foloseste in spatii foarte inguste. Din constructiee, acest tip de nacela autoridicatoare, faciliteaza accesul pe verticala pe sistemul unui catarg. Caracteristicile tehnice ale nacelei cu brat vertical permit rotirea la 360 grade. Acest tip de nacela se foloseste cu precadere la lucrari de inventariere, lucrari de mercantizare. Nacela cu brat vertical este foarte des solicitata de catre firme de publicitate si de catre agentii de film.

 

Pentru informatii splimentare vizitati site-ul https://www.baurent.ro