METEHNE VECHI LA SECTORUL 2! ADP SECTOR 2 CONDUS DE UN FOST CONDAMNAT PENAL!

0
3025

Încă din septembrie 2020 primarul „stâlpișor” Radu Mahaiu anunța cu surle și trâmbițe că a semnat cu Monica Anisie trei angajamente pentru primele 100 de zile:

  1. Curățenia
  2. Siguranța în școli
  3. Scoaterea hoților din Primărie

De curățenie, ne-am lecuit. Știm cu toții cum arată sectorul 2, cel mai neîngrijit sector.

Cu privire la siguranța în școli, în urma licitației privind serviciile de pază, primarul „stâlpișor” nu este de acord să asigure paza bunurilor pe timpul nopții. Un primar mediocru.

Cât privește punctul 3, situația devine mai interesantă!

„Scoatem hoții din primărie”

Dar iată cum câinii latră, treaba merge în continuare…la fel ca înainte, cu aceleași firme de casă, atât la DGAPI unde se află la conducere un directoraș plimbat pe la PSD sector 3 pe vremea lui Robert Negoiță, precum și „penalul” Alin Drugău, un om de bază al pesedistului D.C. Popescu. Firește că cele două instituții sunt împărțite atât de PNL sector 2, cât și de USR…și ceva, ceva și PSD sector 2 (prin lidera de grup, Lenuța Popescu).

Au rămas aceleați firme: Geca Impex, Cris Garden, Supercom…!

Cu toată campania negativă privind Supercom, ADP și DGAPI, iată că actualul Primar „stâlpișor” a făcut pact cu acești directori, instituțiile devenind „vaca de muls” a USR și PNL sector 2 prin interpuși.

La DGAPI este abonată președinta Monica Anisie, iar la ADP este consilierul personal al primarului, Cristi Didiță, un obscur stomatolog…!

Alin Vasilica Drugau, un personaj șters, cu un istoric tumultuos, fiind cercetat penal pentru o presupusă mită de 20.000 de euro în anul 2005 (dosar 27/P/2005). Și iată-l astăzi pus stăpân peste cel mai mare buget al Primăriei sector 2.

În prezent, reușește să își construiască dintr-un salariu de directoraș la stat, o ditamai vila. Unde? În inima sectorului 2, chiar în fieful lui Radu Mihaiu, primarul „stâlpișor” al sectorului 2.

Vila este situată pe strada LAVITEI, având un regim de înălțime de S+P+1+M.

Vă prezentăm și declarația de avere a directorașului de la stat pentru o mai bună informare!

Revenim cu detalii, cât de curând posibil.