Mesaj emoţionant de ziua mamei Elenei Udrea

0
400

Mama Elenei Udrea, Maria Veliceasa, împlineşte astăzi vârsta de 64 de ani, aniversare pe care nu o poate sărbători lângă fiica sa. Ruxandra Dragomir, prietena Elenei Udrea, a publicat următorul mesaj pe Facebook.

„La multi ani, doamna Maria!

Astazi,este ziua doamnei Maria,mama Elenei.Implineste 64 de ani.Este o zi de primavara minunata insa doar afara nu si in sufletul sau de mama. Nu cred ca sarbatoreste nu are motive sa o faca,stiu doar ca sufera si plange in fiecare zi.Primul cadou primit deja in avans,a venit din partea DNA. Prelungirea arestului preventiv,pe numele Elenei cu inca 30 de zile in dosarul,,  Gala Bute”.Observ ca a mai aparut o acuza…,,postacii”. Aceasta stire nu are nicio relevanta si nu exista vreo legatura intre ,,postaci” si ,,Gala Bute”.Din lipsa de probe procurorii vor sa impinga dosarul in alta directie.Iar in urma confruntarilor dintre Elena si denuntatori, DNA a aruncat in spatiul public,spre deliciul presei doar ce le-a convenit din stenograme. Noi ce putem face? Sa nu il credem pe dl.avocat Striblea,sau eu sa nu o cred pe Elena care vineri in timpul vizitei mi-a spus cu totul altceva fata de ceea ce a lansat presei DNA ? Cred ca DNA ar trebui sa prezinte opiniei publice stenogramele complete. Altfel,eu vad retinerea Elenei fara probe si mutarea bataliei din sala de judecata pe ecranele televizoarelor.

Inca odata spun,si voi repeta ori de cate ori va fi nevoie ca justiția trebuie facuta bazata pe lege si ca anchetatorii trebuie sa se preocupe mult mai mult de actele procedurale si nu de ratingul televiziunilor.Justitia se face in sala de judecata,tocmai de aceea am speranta si convingerea ca luni, 23.martie atunci cand Elena va fi prezenta la Inalta Curte judecatorii vor avea curajul sa judece si sa nu ia de buna ,,motivarea probatoriului procurorilor” .
La multi ani,doamna Maria! Elena, nu esti singura!”

Anterior acestui mesaj, Elena Udrea, aflată în arest preventiv, a fost vizitată de către mama sa și Ruxandra Dragomir.