Mama lui Robert Negoiță, implicată într-o afacere de 100.000 de euro lunar?

0
6816

Mama lui Robert Negoiță, implicată într-o afacere de 100.000 de euro lunar?

Bună ziua, domnule primar al sectorului 3, nea Robert Negoiță!
Păi, ce făcuși bre? Cât ai avut acces la bani si erai la butoane de votau consilierii lu` matale de la PSD in frunte cu mana ta dreapta ( stim noi ce face mana dreapta), iubita domna consilier, Adriana Paunica ( unii ii zic Paunita), orice traznaie iti trecea prin cap o rezolvai, acum, de frica ca le ridica sprijinul politic, balbaiala ala de Mihalcea, ai tacut ca pestele.
Da se schimba neicusorule proportia in Consiliu Local Sector 3. Și ce sa vezi, se mai gandesc oamenii inainte sa dea banii cum ar fi lu` unu de la Algorithm Constructii, care este psiholog (Gili Barbulescu), deci se pricepe la constructii cum se pricepe Paunica la indrumari juridice.
Acu` cand nu mai ai butoanele de la Societatile primariei ai inceput sa zbieri sa te stie toata lumea ca „USR-ul blocheaza proiectele”?
Păi mai nea „intreprinzatoru” ia zi matale, sa stie toata lumea, cum este cu accesul spre statia de sortare ?
Pentru cine nu stie, societatea de sortare se pare ca plateste cam 100.000 euro lunar chirie pentru drum catre cine credeți? Ați ghicit: mama domnului primar Negoita.
Sa mergi tu sa faci plangere penala ca „nu vin la serviciu” presedintii de consilii de administratie, asta numai dacă juridic te consiliaza doamna Paunica Adriana. E de inteles ca nu ai priceput ca presedintii de consilii de administratie au contract de mandat și NU PROGRAM DE LUCRU Așa ca, dacă sunt capabili, conduc si din carciuma.

Sa mergi tu sa faci o adresa sau cum ii spui tu la sediu central USR pe motiv ca iti blocheza activitatea in Consiliul Local Sector 3. Îți arati disperarea, bosulica, ca nu mai ai butoanele.
Dar acu` sa-i vedem pe baietii de la Algorithm Residential cand or „sicrie” la politie cine a dat ordinul cu inceperea lucrarilor la santierul de la biblioteca nationala unde au murit niste oameni si unde sperai tu ca iti raman ceva locuri de terese spre a le inchiria matale.
Amu o sa vedem cum e cu pedeapsa lu` matale care ai dat dispozitie, ca doar tu esti si arhitect sef, si diriginte de santier, si peisagist floricultor sef etc.

Acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare.