Justiția a decis! Dreptatea a învins!

0
1459

București, 10 mai 2019 – Justiția din România a pus capăt jocului periculos în care a fost atras Partidul România Mare (PRM), fiind înlăturată incertitudinea, din mintea unora, cu privire la organele de conducere stabilite în mod legitim și cu respectarea rigorilor legislației în vigoare.

În ședința publică din data de 08 mai 2019, Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) a decis anularea recursului formulat de Apostol Marius, decizia fiind definitivă și irevocabilă, fără alte căi de atac. Prin urmare, Partidul România Mare (PRM) structura de conducere a Partidului România Mare (PRM) este cea consfințită prin decizia din 2018, președintele interimar al partidului fiind domnul Victor IOVICI.

Deși, justiția din România a soluționat acest caz, Partidul România Mare a fost împiedicat să participe la alegerile pentru desemnarea membrilor Parlamentului European.

În acest context, subliniem faptul că, PRM nu susține nicio formațiune politică și nici un candidat independent. Cu toate acestea PRM încurajează simpatizanții și membrii de partid să își facă datoria de cetățeni și să participe la acest tur de scrutin.

Pentru detalii suplimentare vă puteți adresa purtătorului de cuvânt al PRM, respectiv doamna Angela GHENCIU, (0728899516).

Biroul de presă