Incompetență,prostie sau “atâta poate, atâta face” Nicușor Dan

0
399

Spitalul #Fundeni este un punct de referință, în special în domenii precum cardiologia și oncologia. Spitalul Fundeni ar fi trebuit să între într-un proiect de reconstrucție. Finanțare din PNRR. Dar, Nicușor Dan are altceva în cap. De fapt, nu are nimic, dar îi place să creadă că are.

Din cauza deciziei lui #NicușorDanielDan de a anula orice PUZ de sector, Spitalul Fundeni nu poate accesa banii din PNRR. Pentru că, ce să vezi, așa a vrut Nicușor Daniel Dan. Să anuleze PUZ-urile de sector! Fără a se gândi la consecințe!

Dar, acest monument tăcut al incompetenței nu este singur. Lângă el stau neclintiți peneliștii și useriștii. Frații de cruce și de coaliție din CGMB. I-au girat toate deciziile. Acum, peneliștii par să se fi trezit în timp ce Nicușor Daniel Dan încă mai moțăie în fotoliul de primar general sau pe unde apucă. Îl contestă și încearcă timid să se delimiteze de el. Interesele sunt pur electorale.

Adevărul este că Nicușor Dan este produsul și creația peneliștilor, sprijiniți de progresiștii useriști. Iar, faptul că Spitalul Fundeni pierde bani este tot vina lor. A peneliștilor și useriștilor.

sursa facebook Marius Pavel