Grave nereguli Poliția Locală sector 2 – episodul numarul doi

0
1913

După cu scriam in articolul precedent revenim cu prezentarea unui simulacru de examen profesional organizat de catre Politia Locala Sector 2 Bucuresti, sub directa indrumare si coordonare a profesorului doctor(titlu plagiat) universitar domnul Țupulan Claudiu care fuse presedinte de comisie.

Nu mai deoarte de luna ianuarie s-a organizat un concurs profesional la aceasta gaura neagra a bugetului local denumita in continuare Politia Locala pentru postul de …ȘOFER ( deci nu de director sau sef serviciu).

Concursul fuse organizat pentru indeplinirea unor obiective bine stabilite si anume angajarea pe postul de sofer a domnului OPREA FLORIN, spre o buna informare a cititorilor si poate a organelor competente in solutionarea si cercetarea acestei spete domnul mai sus mentionat a fost soferul lui Anghelus Adrian fostul sef de la sectia 8 si sectia 23 si actualmente director general la Gaura neagra politia locala sector 2.

Pana aici..toate sunt relativ bune sa zicem dar sa pui alti angajati care deja erau angajati de ani buni in aceasta politie locala sector 2 sa dea examen din nou…este o incalcare grava a codului munci fapt care ar trebui sesizat de serviciul resurse umane sau “serviciul cadre”…sesizare care nu se poate pune in aplicare deoarece serviciul cadre este condus de o persoana care a facut studii de specialitate banuim ca la o facultate din Tanzania sau din Congo unde se aplica alte reguli si legi.

Postam anuntul de concurs unde se stipuleaza clar ca pentru postul de sofer…trebuie a avea catogoriile B si C inscrise in permisul de conducere.

ANUNT_ORGANIZARE_CONCURS_PENTRU_FUNCTIILE_CONTRACTUALE_DE_SOFER_SI_FOCHIST_DIN_CADRUL_PLS2_care_au_fost_supuse_reorganizarii

Toate bune si frumoase numai ca domnul Oprea Florin unul dintre cei care au fost admisi la acest concurs spre surprinderea noastra se pare ca nu ar detine categoria C dar probabil ca si-a luat angajament si o fi jurat…pe carne de porc ca va obtine aceasta categorie in urmatoriu deceniu.

Revenim cu continuarea pentru a nu plictisi cititorul.