Golgheterul campionatului nu e convocat de Edi! Amatorismul la echipa națională continuă…

0
595

Vremelnicul selectioner, Edi Iordănescu i-a convocat  pe Florin Tănase, Denis Drăguș, George Pușcaș, Denis Alibec și Daniel Bîrligea. Asta in timp ce Aurelian Chițu are nouă goluri marcate în acest sezon de Superliga. Marcel Pușcaș a reacționat dur. S-a declarat nemulțumit de faptul că atacantul celor de la FCU Craiova nu a fost chemat pentru meciurile cruciale cu Israel și Elveția.

”Nu pe mine sau pe noi ne deranjează, ne deranjează principiul. Atâta timp cât un jucător care a marcat 23 de goluri în anul calendaristic nu are loc în lotul lărgit al selecționatei țării, iar alții care nu au rezultatele astea sunt chemați, ăsta e un semn de întrebare.

L-am auzit pe Edi (n.r. Iordănescu) că a spus că nu se pliază Chițu pe forța și experiența adversarului. Care forță, care experiență?

Eu știu un singur lucru, forma jucătorului este un criteriu, experiența este un criteriu, omogenitatea este un criteriu, ori Chițu îl bate și la omogenitate pe Bîrligea pentru că a jucat mai multe meciuri. Ca experiență, iar este peste Bîrligea. Să nu fiu înțeles că nu îmi place Bîrligea, ba chiar îmi place.

Nu cred că există campionat în Europa în care golgheterul să nu fie convocat la echipa națională. Este problema lui Edi, dar nu este normal”, a declarat Marcel Pușcaș, în direct la Digi Sport.