Goleac “taximetristu” finu lu Piedone

0
1118

Taximetristul Goleac, nășit de Primarul Piedone

Da, da, asa umbla vorba-n targ, ca Piedone de la sectorul 5 e nașul lui Marian Goleac, ala fara liceu de la sectorul 4 care a fost prins de DNA ca si-a falsificat diploma de bac. Cum Dumnezeu au toti ăștia fara scoala sansa sa conduca institutii publice nu pot sa imi dau seama? Ca nici cu Piedone nu mi-e rusine.

Cica pana sa-l naseasca si sa-l lanseze ca director pe la ADP 4, Goleac era un taximetrist de duzina care isi racola clientii pe la Sudului, scriu jurnalistii de la emisiunea Romania, te iubesc, de la ProTV. Era cu ochii-n patru, stia combinatii, era descurcaret. Asa zice lumea ca l-ar fi cunoscut Piedone, ca un fel de ,,business-man” de cartier.

Parca-l si vad pe Marian Goleac transpirat într-o dacia 1310 decolorata, bronzat doar pe jumatatea mainii stangi si cu maioul kaki la colt de intersectie, abordat de Popescu Piedone: Barosane, unde schimb si eu niste euroi? Ooo, domnule primar! Am eu băieții mei care ,,vă face” un preț bun! Dau doua telefoane si va rezolv.

Și uite asa fara carte, dar cu tupeu, taximetristul Goleac a ajuns sa conduca, timp de multi ani, o institutie publica cu ajutorul lui Cristian Popescu Piedone, nașul lui si unul dintre oamenii care sunt judecați pentru moartea a 64 de tineri in dosarul Colectiv. Asteptam sentinta.

Tic…tac…tic…tac.

Buuun. Sa trecem mai departe la ,,foiletonul Goleac”. Acum ca nu mai e director nu mai poate sa umble cu nasul pe sus pe holurile primariei, dar tot el coordoneaza sectorul nu medicul Baluta. Se lauda cineva din anturajul lui ca si-a tras casa intr-un parc din Capitala. Pe bune? Ajutati-ne sa aflam. Daca detineti informatii ne puteti scrie pe mail la adresa redactie@ziarultricolorul.ro.

Pana atunci, domnule fost director ,,dă” ADP nu uita ca ai de returnat salarii multe inapoi primite ilegal, pentru ca mata nu puteai sa incasezi decat leafa de maturator sau fierar betonist. Trebuia sa fii pe strada nu la birou, dar traiasca nasu’ Piedone ca a avut grija de tine.

PS: Acesta este un pamflet si trebuie tratat cu atare.