Frauda Spitalul Sfantu Ioan… sau nu???2019

0
1451

Secția Clinică de Nefrologie din cadrul Spitalului Clinic de Urgență „Sfântul Ioan” București s-a înființat în anul 1993 sub conducerea Prof. Univ. Dr. Alexandru Ciocâlteu. Printre primii angajați s-au numărat Doamna Dr. Rădulescu Daniela (fostă Rusu Daniela), actualmente șef de lucrări, medic primar nefrologie și medicină internă și Doamna Dr. Cristiana David tot șef de lucrări, medic primar nefrologie și medicină internă. Surse din Spitalului Clinic de Urgență „Sfântul Ioan” susțin că nu exista angajată a acestei secții care să nu fii trecut prin patul lui Ciocâlteu Alexandru. Nici doamna dr. Rădulescu Daniela și dna Dr. Cristiana David pare că nu au făcut excepție. Ele, de altfel, erau cunoscute în lumea medicală ca „blondele lui Ciocâlteu”. Tot din aceleași surse am aflat că partidele amoroase aveau loc în biroul lui Alexandru Ciocâlteu, iar aceste „distinse doamne” nu de puține ori erau surprinse ieșind cu chiloții și ciorapii în buzunar din cabinetul șefului. În anul 1999 se zice că dna dr. Rădulescu Daniela chiar și-a părăsit soțul pentru Alexandru Ciocâlteu, dar acesta fiind căsătorit la acel moment nu a renunțat la soție pentru dna dr. Rădulescu Daniela, aceasta întorcându-se acasă cu coada între picioare la soțul ei căruia datorită șocului despărțirii i s-a declanșat o boală psihiatrică (n.r.: din aceleași surse). Se spune că datorită avorturilor multiple aceasta nu a mai putut avea copii, motiv pentru care a trebuit să înfieze.

CV-ul acesteia este și el o oglindire a vieții sexuale tumultoase. Așa cum putem observa, aceasta a fost confirmată ca medic rezident medicină internă în anul 1992, având clinica de pregătire la Spitalul Universitar București. În anul 1994 este confirmată ca medic specialist medicină internă. Aceasta pare că a făcut un rezidențiat de 5 ani în 2 ani, mai ceva ca „făt frumos”. Din luna februarie a anului 1998 este numită prin concurs asistent universitar, catedra nefrologie a Spitalului Clinic de Urgență „Sfântul Ioan”. Tot din anul 1998 își desfășoară activitatea medicală, cu 1/2 de normă, în aceeași secție clinică așa cum reiese din adeverința eliberată de către Spitalul Clinic de Urgență „Sfântul Ioan” București, fără, însă, a fi medic specialist nefrolog. În anul 1999 aceasta devine medic primar medicină internă, iar tot în același an devine medic specialist nefrologie, fără a fi medic rezident de nefrologie, complet ilegal. Conform ordinului 1214/24.09.1993, aliniatul 2 „(1) Intrarea în rezidențiat se face prin concurs de rezidențiat organizat de Ministerul Sănătății. (3) la concursul de rezidențiat nu se pot înscrie rezidenți aflați în pregătire”. În anul 2001, la numai 2 ani după ce obținuse titlul de medic specialist nefrologie, devine medic primar nefrologie. Interesant este că președintele comisiei de concurs nu era nimeni altul decât Alexandru Ciocâlteu.

Așadar, după cum se observă dr. Rădulescu din anul 1994 este medic specialist medicină internă. În anul 1998 ocupă postul de asistent universitar la catedra de nefrologie și primește ½ normă clinică în cadrul secției de nefrologie, fără să fie medic specialist nefrolog, desfășurându-și activitatea în fals. Aceasta nu a susținut examenul de secundariat (rezidențiat ) pentru a fi medic rezident nefrolog, dar la un an de când ocupă postul de asistent universitar în cadrul catedrei de nefrologie, aceasta susține examenul de medic specialist nefrologie. În primul rând cum i s-a acordat jumătate de normă în secția clinică Nefrologie dacă aceasta nu era medic specialist nefrolog (neavând o pregătire în domeniu), iar în al doilea rând cum a susținut examenul de medic specialist nefrologie fără să fie medic rezident în această specialitate???!!! Anul 1999 a fost un an prolific pentru această doamnă dr. Daniela Rădulescu – a susținut atât examenul de specialist în nefrologie, cât și examenul de primariat în medicină internă. Pentru a susține examenul de medic primar medicină internă este nevoie de o activitate de minim 5 ani în medicină internă. Cum a putut avea o activitate de 5 ani de medic internist, dacă ea din 1998 are jumătate normă clinică în secția de nefrologie, iar aceasta a fost specialist de medicină internă din anul 1994???!!!. La 2 ani de când obține titlul de medic specialist nefrologie, în anul 2001, aceasta obține titlul de medic primar Nefrologie. La acea dată, aceasta nu avea vechimea de 5 ani pentru a susține examenul de primariat. În anul 2005 o numește tot Alexandru Ciocâlteu Șef de Lucrări.

Toate aceste ilegalități au fost făcute când Ciocâlteu Alexandru deținea funcții importanteꓽ director Direcția Sanitară București, secretar de stat în cadrul Ministerului Sănătății, președintele Casei Naționale de Asigurări și managerul Spitalului Clinic de Urgență „Sfântul Ioan” București. Pare că în urma favorurilor sexuale doamna dr. Rădulescu Daniela s-a ales cu o carieră impresionantă bazată pe fals. Pentru că odată cu arestarea lui Ciocâlteu Alexandru această doamnă nu a mai beneficiat de sprijinul acestuia, în anul 2019 și-a găsit un alt sprijin, în persoana dlui Conf. Univ. Dr. Geavlete Bogdan, fiul Prof. Univ. Dr. Petrișor Geavlete, profesor acuzat în anul 2018 că a violat o pacientă. Dl. Conf. Univ. Dr. Geavlete Bogdan, promovat în clinica tatălui și director medical în cadrul aceluiași spital, sprijinit de dna Ministru Sorina Pintea și-a sacrificat poziția pentru doamna dr. Rădulescu Daniela, sabotând concursul unde participa aceasta pentru poziția de conferențiar universitar, când și-a dat seama că aceasta are punctaj cu mult mai mic decât concurenta sa. Interesant este că cei din conducerea Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila din București, la auzul acestor abuzuri întreprinse de dl. Conf. Univ. Dr. Geavlete Bogdan nu au luat nicio măsură, poate pentru că rectorul Acad. Ioanel Sinescu este tot urolog, iar directorul de departament, Prof. Univ. dr. Dan Mischianu, este tot urolog și după cum știm „corb la corb nu scoate ochii”.

Falsurile din cariera dnei dr. Rădulescu Daniela nu se opresc aici. În toată această perioadă, până în prezent, aceasta și-a desfășurat activitatea în Secția Clinică de Nefrologie, fără să activeze ca medic internist, ci doar ca medic nefrolog. Cu toate acestea, dna doctor Rădulescu Daniela are drept de liberă practică în 2 specialități – medicină internă și nefrologie. În ce bază, dacă aceasta nu practică medicina internă, fiind angajată într-o secție de Nefrologie, a obținut avizul de liberă practică în cele 2 specialități?!!! Posibil această doamnă doctor sa fii obținut avizul de liberă practică folosindu-se de un fals și anume o adeverință dată de managerul Spitalului Clinic de Urgență „Sfântul Ioan” București, dl. Robert Agafiței . Conform legii, dacă nu ai activitate mai mult de 5 ani într-o specialitate pierzi dreptul de liberă practică și pentru a-l redobândi este nevoie de a efectua un stagiu de pregătire – articolul 386, 406, 431 din Legea 95/2006. Se pare că managerul a emis un document fals și aceasta a făcut uz de fals. Colegiul Medicilor din Municipiul București nu a verificat acest fals?!!!!

Și pentru că ilegalitățile înfăptuite de aceasta nu au margini, în vremea când era șef de secție (normal numită tot de amantul său Ciocâlteu Alexandru în această funcție), Rădulescu Daniela pare că a semnat necesitatea reducerii cu aproximativ 30 de paturi din Secția Clinică de Nefrologie, pentru ca spațiul din secție să fie închiriat pentru o sumă derizorie firmei SofMedica condusă de grecul Giorgios Sofianos (SofMedica deținea firma IHS ce avea în jur de 13-14 centre de dializă în toată țara). Giorgios Sofianos pare că era un vechi partener de afaceri al lui Alexandru Ciocâlteu și al Prof. Dr. Florian Popa, fost rector al Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila și fost manager al Spitalului Clinic de Urgență „Sfântul Pantelimon” București. În anul 2004-2005 Giorgios Sofianos a deschis primul centru de hemodializă în parteneriat public-privat la parterul Spitalului Clinic de Urgență „Sfântul Ioan”. Pentru că afacerile mergeau atât de bine, centrul de dializă fiind umplut cu pacienții internați în Secția de Nefrologie a spitalului anterior amintit, pare că Ciocâlteu Alexandru i-a vândut pontul și lui Florian Popa, astfel IHS își deschide al 2-lea centru în București, în cadrul Spitalului Clinic de Urgență „Sfântul Pantelimon” pe care acesta din urmă îl controla.

Dar revenind la această doamnă doctor, pentru că a scris referatul de necesitate pentru cedarea spațiului din cadrul secției firmei SofMedica-IHS pentru ca aceasta să-și crească numărul de aparate datorită numărului mare de pacienți care erau introduși în dializă și apoi imediat trimiși la firma IHS, aceasta a primit un contract cu această firmă pentru pacienții trimiși. După ce a fost schimbată din funcția de șef de secție și celelalte două doamne doctor care au urmat la cârma secției, Dr. Spătaru Daniela Margareta și dr. Smarandache Diana Steluța, au primit cadou de la același manager Ciocâlteu Alexandru tot contracte cu firma SofMedica-IHS pentru a le cumpăra tăcerea și pentru a trimite pacienți tot aceleiași firme. Gurile din spital spun că aceste doua doamne au trecut și ele prin patul sau mai bine zis „biroul” managerului Ciocâlteu Alexandru. Se spune că relațiile sexuale cu aceste două doamne nu se desfășurau doar în interiorul spitalului, ci erau și în deplasare- de exemplu la Craiova cu dna dr. Spătaru Daniela sau prin alte țări când mergeau la congrese.

Fiind obișnuită să facă numai ilegalități, dr. Daniela Rădulescu continuă și acum la fel. Aceasta își permite să semneze în fals adeverințe cu „apt educație fizică” pentru copii și adolescenți (aceasta nefiind medic pediatru, medic sportiv, medic de familie), fără să vadă acești pacienți, folosind chiar ștampila secției de Nefrologie, cu acordul și știința șefei de secție dr. Ileana Văcăroiu, în mod complet abuziv. Șefa de secție Ileana Adela Văcăroiu a fost adusă în această secție tot de Alexandru Ciocâlteu, fiindu-i fină. Pentru că nu a reușit să prindă la rezidențiat un post de nefrolog, dna Ileana Văcăroiu după ce a terminat rezidențiatul de medicină de familie s-a folosit de nașul său pentru a ajunge medic nefrolog, acesta dându-i un post de asistent cercetare nefrologie și astfel cu ajutorul pozițiilor sale de la acea vreme i s-a echivalat rezidențiatul de medicină de familie cu cel de nefrologie, ocolind astfel concursul de rezidențiat. Par că falsurile nu se opresc!

 

Celălalt medic, cunoscut ca fiind amanta de suflet a lui Ciocâlteu Alexandru, este David Cristiana – șef de lucrării, medic primar nefrologie și medicină internă. Se spune că legătura cu Ciocâlteu Alexandru este mai puternică, deoarece pare că cei doi au și un copil împreuna pe care aceasta îl crește cu soțul ei. Se spune că șpăgile mari primite de Alexandru Ciocâlteu sunt în conturile Cristianei David.

Parcursul ei profesional este similar cu cel al Danielei Rădulescu. Conform CV-ului acesteia a fost medic specialist medicină internă din anul 1995. Din anul 1996 este angajată ca asistent universitar în Clinica de Nefrologie a Spitalului Clinic de Urgență „Sfântul Ioan”, Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, fără ca să fie medic rezident nefrologie. Tot din acel an și aceasta începe să lucreze cu ½ normă în secția clinică Nefrologie, fără să fie medic nefrolog. În anul 1999 aceasta devine medic specialist nefrologie (fără să fi fost medic rezident nefrologie), iar în anul 2000 devine medic primar medicină internă. Ca și în situația anterior menționată a ocupat ½ de normă abuziv, fără să fie medic nefrolog, nu a fost medic rezident Nefrologie, dar a reușit să-și dea examenul de medic specialist. În anul 2000 susține examenul de primariat în medicină internă. Pentru a susține examenul de medic primar medicină internă este nevoie de o activitate de minimum 5 ani în medicină internă. Cum a putut avea o activitate de 5 ani ca medic de medicină internă dacă ea din 1996 are jumătate normă clinică în secția Nefrologie???!!! La 2 ani de la obținerea titlului de medic specialist Nefrologie, în anul 2001, aceasta obține titlul de medic primar Nefrologie. La acea dată aceasta nu avea vechimea de 5 ani pentru a se înscrie și susține examenul de primariat, participând abuziv la examen. Cu atât mai interesant cu cât președintele comisiei de concurs nu era altul decât iubitul Alexandru Ciocâlteu.

Ca și în cazul dr. Rădulescu Daniela, aceasta nu practică medicina internă, fiind angajată într-o secție de Nefrologie, a obținut avizul de liberă practică în cele 2 specialități. Posibil această doamnă doctor sa fii obținut avizul de liberă practică folosindu-se de un fals, emis tot de către managerul Robert Agafiței. Și această doamnă Dr. David Cristiana își permite să semneze adeverințe cu „apt educație fizică” pentru copii și adolescenți, fără să vadă acești pacienți. În același an ca dna dr. Rădulescu Daniela, obține titlul de șef de lucrări. Ciocâlteu Alexandru pare că nu a numit-o niciodată șef de secție pentru a nu-și expune conturile în declarațiile de avere.

ACESTA ESTE UN PAMFLET SI TREBUIE TRATAT CA ATARE