Discursul duplicitar al lui Kelemen Hunor ignoră interesele cetățenilor români

0
2831

București, 11 februarie 2019Partidul România Mare (PRM) a luat act, cu îngrijorare și surprindere, de declarația recentă a dlui Kelemen Hunor, președintele UDMR, care nu este de acord cu ordonanța nr. 114 a Guvernului Romăniei, cunoscută drept “taxa pe lăcomie”, susținând respingerea acesteia de către Parlament și intrarea în vigoare la o dată ulterioară. Altfes spus, dl Kelemen Hunor susține interesele lipsite de transparență ale băncilor în detrimentul cetățenilor români.

În acest context, PRM își exprimă îngrijorarea față de jocul pe care UDMR, în calitate de partid parlamentar din România, înțelege să îl facă. Totodată, declarațiile dlui Kelemen Hunor vin  să vulnerabilizeze și chiar  să pericliteze majoritatea parlamentară, dând naștere la tot felul de suspiciuni și aranjamente de culise prin care factorul extern să își impună propria voință în detrimentul intereselor cetățenilor români.

În fața acestei realități, PRM nu poate sta pasiv, condamnând, cu fermitate, declarațiile liderului UDMR. Partidul  România  Mare militează  pentru recuperarea României  și se declară dezamăgit și îngrijorat de declarațiile dlui Kelemen Hunor care, având  un  discurs  duplicitar, ignoră interesele cetățenilor români.

Biroul  de presă