Discurs de academician profesor doctor docent al Grofului de la Poliția Locala Sector 2 Adrian Angheluș

0
72

Primim pe adresa redactie un discurs al grofului Adrian Anghelus prin care acesta ii cearta pe unii angajati ai politiei locale sector 2 ca “au stricat scaunele pe care sunt pusi”.

Sa ne aducem aminte totusi ca domnul Anghelus Adrian “munceste de se speteste” la sala de forta a familiei Chira, face pregatire sportiva in timpul serviciului ca doar “ seful nu interzie,el este retinut”.

Domnul director general al politie locale sector 2 “vine din strada”, vine din strada cand coboara din masina de serviciu ca nici ca sef de circă la 23 sau la a-8-a in afara de aia ai lui Burtea sau aia ai lui Chira nu prea stia sa meraga singur pe strada plus ca si pornirea calculatorului il depasea…noroc cu nea Costica ca il pornea el.

Avand in vedere limbajul dezacordurile si alte acorduri intre predicat si subiect…credem ca a facut limba Română cu femeia de serviciu de la scoala generala .

Atașăm discursul “motivațional” spre a vedea comportament de GROF al unu functionar al statului vis a vis de colegii sai ( de aceea fostii colegi cand aud de el …fug ca dracu”