Dilema Schengen !

0
2422

“Adevărul nu poate fi ascuns însă românilor. Nu suntem în Schengen pentru că Iohannis, Ciolacu și Ciucă nu au fost în stare să negocieze demn, nu au știut să valorifice avantajele geopolitice și strategice pe care România le are și evident nu au dorit sa își deranjeze stăpânii. Schengen-ul este “marea prosteală” pe care o vor servi românilor ca fiind o realizare epocală, deși abordarea lor diletantă, încalcă în mod firesc suveranitatea României.” spune Carmen Dan, Presedintele Partidului Miscarea Romania Suverana, într-o postare pe Facebook.

”Vizibil disperați de picajul în care se află,
atât PSD cât și PNL încearcă cu disperare să resusciteze un subiect pe care e tot tot mai vizibil că nu l-au gestionat în toti acesti ani în care au nenorocit România. Ca fost Ministrul de Interne și fost președinte al Consiliului JAI, cunosc suficiente elemente din care rezultă faptul că Președintele României nu a uzat de prerogativele sale pentru a încerca să obțină un vot favorabil în Consiliu, deși România întrunea toate condițiile tehnice de aderare, încă din anul 2010. Iohannis, Ciolacu și Ciucă au călcat în picioare suveranitatea Statului Român și au adus un întreg popor la mila unor interese străine pe care nu au catadixit să le înțeleagă, cu atât mai puțin să le contracareze.
Repet faptul că România îndeplinește toate condițiile tehnice pentru aderare (și după cum spuneam în 2019), Ministerul Afacerilor Interne acționează acum ca un membru de facto al spațiului Schengen, adică face controale la frontieră respectând aceleași regulamente, are acces la baze de date și introduce în aceste baze semnalări, face schimb de informații, participa la misiuni Frontex, etc.
Să îți faci un titlu de glorie din faptul că Austria acceptă ridicarea granițelor aeriene pentru România, reprezintă în viziunea M.R.S o gravă umilință la adresa suveranității unui popor și evident încă o batjocură a interesului național. Ce nu a înțeles Iohanis și mai nou Ciolacu și Ciucă este că România nu este membru cu drepturi depline Schengen, tocmai din cauza impotenței lor în negocierea politică. Acest popor n-ar trebui să fie la mâna nimănui!
Să nu uităm că România reprezinta cel mai înaintat bastion al NATO într-o lume slavă și tot România asigură securitatea frontierei de Est a întreg Blocului Comunitar. Cu toate aceste evidențe, eșecul lamentabil al diplomației românești nu poate fi motivat decât de o nepricepere crasă, de un amatorism colonial și nu în ultimul rând de slugărnicia care-i caracterizează pe actualii pseudoguvernanți. Interesul “marilor strategi” care vremelnic ne decid soarta, este de a se împăuna cu o posibilă aderare a României în Schengen (cu acceptarea în genunchi a unor condiții și compromisuri vizibil anti-naționale), doar din dorința de a mai salva ceva din declinul politic în care se află în aceste momente.
Adevărul nu poate fi ascuns însă românilor. Nu suntem în Schengen pentru că Iohannis, Ciolacu și Ciucă nu au fost în stare să negocieze demn, nu au știut să valorifice avantajele geopolitice și strategice pe care România le are și evident nu au dorit sa își deranjeze stăpânii. Schengen-ul este “marea prosteală” pe care o vor servi românilor ca fiind o realizare epocală, deși abordarea lor diletantă, încalcă în mod firesc suveranitatea României.
În Uniunea Europeană suntem parteneri cu toții și nicidecum vasali. Directivele Bruxellesului ar trebui să reprezinte doar repere pentru un stat vertical, așa cum ar trebui să fie România, din nefericire ele reprezintă pietre de moară atârnate de gâtul unui stat împovărat, pe care Iohannis și ai săi îl afundă în promiscuitate doar din dorința patologică de a servi unor interese străine.
România Suverană nu poate accepta o astfel de manevră, acest popor nu trăiește în genunchi iar orice negociere fie ea diplomatică sau politică, nu trebuie făcută pe un colț de masă, pentru că vom primi mereu resturile din care s-au ospătat premianții. Această țară trebuie să se ridice și să-i trimită în uitare pe cei care prefăcându-se că guvernează, distrug cu cinism și meticulozitate acest popor.
România adevărată nu vă va oferta, o știu eu și o știu din ce în ce mai mulți români!
#carmendan
#schenghen
#suveranitate
#mrs
#miscarearomaniasuverana