Dezmierdare in AUR: „Gunoiule!”

0
114

 

 

 

 

 

Valentin Florea, anunțat de partidul extremist AUR în luna martie drept candidat pentru Primăria Sectorului 6, a anunțat sâmbătă că demisionează din partid. El l-a caracterizat pe George Simion drept ”un gunoi” și l-a acuzat că a impus pe listele de candidați traseiști de la PSD și PNL.

”La Iași, Alba Iulia și-n mai toată Țara, ai numit psd-iști, pnl-iști, traseiști pe ultima sută de metrii, fie candidați la municipii fie la consiliile județene (…) Gunoiul se bagă în liste, totul la AUR este pe impuse. Nu există SG, nu există Vicepresedinți, președinți, nu există nimic, decât Gunoiul”, a scris Florea pe o rețea socială.

Florea a acuzat susținerea de către partid a violenței împotriva femeilor: ”Eu sunt de părere că e suficient cât am muncit pentru acest partid, e suficient cât m-am certat pe la televiziuni pentru un Gunoi. Mă întorc la muncile mele și voi mai accepta să mă implic politic într-un partid serios, cu un lider sănătos la cap. Nu violent cu femeile cum merge vorba în târg, nu cu un tripolar, nu cu un gunoi stradal”.

Fostul lider al organizației Sectorului 6 a mai scris despre Simion că nu are șanse să câștige alegerile prezidențiale: ”Dacă domnul Gunoi crede că va fi vreodată Președintele României, se înșeală amarnic. Doamne-ferește! ( Nu te lasă nici americanii Gunoiule și nu te vor vota nici românii), pentru că nu ai nici anvergură, nici capabilitate. Încă nu reușești să faci diferența între dativ și acuzativ”.

Valentin Florea a mai spus că partidul ar trebui condus de Claudiu Târziu.

 

 

 

 

@g4media