Dănuț Pop îl trage de urechi pe Președinte: Iohnnis e ZERO, are mai mult respect pentru hârtia igienică decât pentru Constituția României

0
1095
„Preşedintele ZERO vorbeşte despre Constituția pe care a transformat- o în hârtie igienică
Văd că preşedintele Iohannis şi-a amintit că avem Constituție şi o celebrează în zi declarată, spunând că este cea mai importantă armă (…). Interesantă arfimația pentru un președinte de țară care s-a „predat” şi într-un context în care acestă armă, tinde să nu mai aibă valoare. După ce a promulgat Legile Justiției modificate la comandă, de slugile sale, în frunte cu Predoiu, ne vorbeşte despre semnificația Constituției! Iohannis ne-a demonstrat de atâtea ori că arma despre care vorbeşte- Constituția, devine doar un simbol, România pierzându- şi an de an, sub diferite forme, din suvernanitate. El a predat arma aceasta cu care putea apăra România! Klaus Iohannis nu a avut grijă de Constituție pentru că nu este patriot! Să o fi prioritizat, ar fi fost cea mai mare formă de respect!
Constituția României nu mai are întâietate, devine o broşură, aşa cum inclusiv puterea judecatorească îşi pierde din importanță!
Preşedintele României nu mai are ce să caştige politic intern, că i se termină mandatul, dar mai are multe de pierdut, din România, cât mai este la butoane. Din păcate, el nu este loial, el alege să fie slugă. Klaus Iohannis, președintele zero, va rămâne în istorie ca cel în mandatele căruia, rolul Constituției a fost puternic minimizat, culmea, pe gratis. Astăzi, doar ne amintim cum ar trebui să fie Constituția!
Ar trebui să îi fie ruşine să mai deschidă gura în fața noastră!”, spune Dănuț Pop în postarea de pe Facebook.