Continuă amenințările, șantajul și violențele verbale la adresa polițiștilor locali, din Poliția Locală Sector 2

0
383
Continuă amenințările, șantajul și violențele verbale la adresa polițiștilor locali, din Poliția Locală Sector 2, care îndrăznesc să se revolte pentru deciziile nelegale date de domnul profesor doctor Țupulan Claudiu, personal de execuție și domnul Director Angheluș Adrian , nr. 2 la acest moment, ptr că nu ia decizii personale și se face preș în fața domnului  Profesor, așa cum i se adresează lui Țupulan Claudiu( baiatu ala de a plagiat teza de doctorat).

Domnule Primar Radu Mihaiu sunteți încă primar la Sectorul 2?

Oamenii aceștia v-au girat cu încrederea lor și ați dezamăgit. Ați permis îndepărtarea de la Poliția Locală Sector 2 a Doamnei Maria Petrescu, fondatorul acestei instituții și cel mai profesionist om din poliția locală la nivel național. Omul care a adus recunoașteri, premii, proiecte acestei instituții și dvs ați permis îndepărtarea unui om care avea competențe de a dezvolta și realiza proiecte.
De ce? Pentru că nici dvs nu puteți trece peste deciziile Dl. Prof. Țupulan,”creierul” Dl. Angheluș. Cu ce vă au la mână aceste persoane? ( acu nu ca ne gândim dar….cu sigurantă au ei ceva schelete in dulap care vă apartin)
De ce nu mergeți în instituție să vedeți care sunt rezultatele,  de șase luni, ale Poliției Locale Sector 2? Zero proiecte, zero rezultate, zero imagine, zero oameni în stradă. Doar oameni speriați, amenințați, detașați și dați afară ilegal.
Raspunsul redactiei la intrebarea “ de ce primarul nu merge in institutie” este CĂ NU IL INTERESEAZĂ SI II ESTE FRICÂ DE ANGHELUȘ SI….DRUGĂU.
asteptăm drept la replica al celor mentionati in articol