APP S-A AUTODESFINȚAT, MEMBRII S-AU AUTOEJACULAT

0
3296

La fix 5 luni după ce Codrin Ștefănescu anunța pe Facebook, cu spumițe la gură, că el nu se mai folosește de imaginea lui Dragnea și că se dezice, împreună cu întregul APP, de tot ce înseamnă Dragnea, iaca că se produse ceea ce știa toată lumea APP E PA.

Imediat după anunțul „furtunos” din august 2022,  organizațiile APP, cu mic cu mare, au plecat, ba au mai și scuipat în urmă, zicând „pfuu, bine că am scăpat.

Acum in ianuarie 2023 Genunche aka Liviu Pop anunță cu durere în suflet că el va fi președintele APP…. am râs cu lacrimi zău.

În primul rând care APP măi domnule agramat funcțional care ești?

În al doilea rând ce nu ne spune acest mirabolant bou cu mintea odihnită este că membrii fondatori ai APP s-au autoejaculat și ei.

Uite ce spune „Genunche” pe facebook: „Din păcate am aflat vestea cumplită că este foarte grav bolnav și că în perioada imediat următoare va parcurge durerosul traseu al unor investigații și tratamente medicale, existând posibilitatea chiar și a unei intervenții chirurgicale.”

Asta se traduce: „Din păcate am aflat vestea cumplită că în perioada imediat următoare Codrin va parcurge traseu unor investigații existând chiar și posibilitatea de internare la Jilava

Povestea APP ce parcă este scrisă de Caragiale, Codrin Ștefănescu fiind Agamiță Dandanache.

Cum este deschis Dandanache? Agamemnon Dandanache: – ramolitul politic, demagogul, arivistul, parvenitul.

În cazul lui Codrin ar trebui să mai spunem că are și boala lui Bachus.

Hai să ne auzim cu bine, mă duc să mă mai dau pe facebook pe la app-iști, acum foști app-iști, să mai râd un pic.

Acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentORFELINAT
Articolul următorGOOD NEWS