Amnezia USR-PLUS „FARA PENALI IN FUNCTII PUBLICE” Radu Mihaiu-Alin Vasilica Drugau

0
2093

În campania electorală din anul 2020 marele slogan al USR-PLUS era „Fără penali în funcții publice”

Poza este din timpul campaniei USR.

Sa revenim la sectorul 2 la domnul primar Radu Mihaiu care se pare ca suferă de o oarecare amnezie în ceea ce privește acest slogan de campanie.

În subordinea domnului primar amnezic Radu Mihaiu se afla și ADP Sector 2 unde director general este numitul Drugau Vasilica Alin, personaj care prin sentința penala numărul 1339 din 04.10.2005 pronunțată de Tribunalul București în dosarul 2604/2005 a fost condamnat la 3 ani închisoare cu suspendare pentru infracțiuni de corupție. Hotărârea de la tribunalul București a fost menținută de Curtea de Apel București cât și de Înalta Curte de Casație și Justiție în luna mai 2006.

Având în vedere cele arătate mai sus domnul primar de sector 2, Radu Mihaiu oare de ce îl mai menține în funcție pe Alin Vasilica Drugau?

Din informațiile care au ajuns la redacție se pare ca domnul Alin Vasilica Drugau deține câteva înregistrări audio cu domnul primar Radu Mihaiu, înregistrări care l-ar compromite pe acesta; sau îl menține în funcție pe Alin Vasilica Drugau director general ADP Sector 2 deoarece acesta „donează” unele sume de bani către partid sau personal domnului primar Radu Mihaiu?????

În concluzie primarul „stâlpișor” așa cum îl numesc cetățenii sectorului 2 pe domnul primar Radu Mihaiu se pare ca suferă de amnezie și a uitat principală promisiune din campania electorală „FARA PENALI IN FUNCTII PUBLICE”.

Ziarul Tricolorul a mai publicat în trecut articole privitoare la dl Vasilica Alin Drugau dar încrengăturile fiind la nivel înalt …

O mână o spală pe cealaltă și amândouă….

Așteptăm un punct de vedere al domnului Primar Sector 2 București, Dl. Radu Mihaiu.