Amante, amanți și amantlâcuri în administrația publică locală

0
3258

Odată cu publicarea Ordonanței privind reducerea cheltuielilor bugetare, iată că o serie de bugetari din administația locală au timp suficient pentru întreținerea relațiilor extraconjugale chiar în timpul serviciului. Așadar, să trecem în revistă câteva cazuri concrete.

Directoarea de Achiziții Publice, Mihaela Petrache, din subordinea unei instituții publice extrem de importante la nivel local. Aterizând pe acest post dintr-o pură întâmplare, cu un curs a cărui diplomă i-a fost adusă la birou, se pare că are timp suficient pentru a înreține și relații extraconjugale chiar în timpul serviciului, reluându-și activitatea creând aparența că a avut o ”problemă” familială. Din considerente ce țin de o moralitate ridicată, nu vom publica numele „amorezului”, dar publicăm imaginile și un video înregistrat în timpul exercitării activităților de serviciu.

De la sectorul 2 sărim la sectorul 5, unde actualul viceprimar Mircea Nicolaidis trăiește o frumoasă poveste de amor cu Directoarea Direcției Juridice, Ortansa Marinela, personaj care a lucrat la sectorul 4 și a fost adusă sub umbrela actualei administații. Sursele noastre ne-au declarat că acest personaj controversat, Nicolaidis, are un dosar penal fiind cercetat pentru mai multe fapte penale, având interdicția de a ocupa funcții publice, respectiv de a fi funcționar public. De aceea a ales calea de a fi ales consilier și ulterior ales viceprimar sub aripa actualului primar.

 

Revenim la sectorul 2, unde este bine cunoscută relația dintre Directorul Executiv Adjunct, Adrian Andor, cu o subalternă cu o căsnicie extrem de bine consolidată, dar căreia îi place viața. Este vorba de nimeni alta decât Constantin Gabriela, iar nu de mult aceștia au fost văzuți în mașina de serviciu a Directorașului în timpul prânzului, chiar în timpul orele din program, prin zona Dorobanți. Ne întrebăm cum se poate ca în asemenea momente de austeritate acești funcționărași de la stat își pot vedea liniștiți de interesele personale în timpul programului.

Așteptăm cu interes un punct de vedere din partea edililor de sector.

Sursa imaginilor: Facebook