Agenții One Star Security au prins mai mulți hoți care au furat circa 500 de litri de motorină dintr-un vagon cisternă

0
1514

Angajații societății One Star Security SRL din Constanța, împreună cu polițiști din cadrul Poliției Transporturi, au surprins mai mulți indivizi în timp ce sustrăgeau motorină dintr-un vagon de tren garat.

Agenții de pază și polițiștii de la transporturi i-au prins pe Răzvan Gherman, Vistian Muntean și Aurel Eugen Pănăzan, care au sustras, joi seară, pe 17 martie, 13 bidoane a câte 20 de litri de motorină fiecare, și 9 bidoane a câte 25 de litri fiecare, dintr-un vagon de tip ZAS, aflat în componența trenului de marfă 67900, aparținând Cargo Group România, garat în stația CFR Subcetate (județul Hunedoara).

Polițiștii au întocmit dosare penale pentru furt calificat.

Firma ONE STAR SECURITY din Constanta este cunoscuta la nivel national pentru dotarea de ultima generatie in ceea ce priveste tehnica agentilor de paza cat si cea a agentilor de interventie dar si autovehicolele care le au in dotare agentii de interventie.

Aceeasi firma ONE STAR SECURITY din Constanta este recunoscuta si pentru salariile oferite agentilor de securitate care isi desfasoara activitatea la diferite obiective ale societatii.

Firma de paza mai sus mentionata are in portofoliu paza trenurilor care transporta fier vechi ..ceea ce nicio alta firma nu a putut duce la bun sfarsit acest contract datorita furturilor care se fac pe traseul garniturii de tren .

One Star Security este una dintre cele mai bine cotate firme de pază din ţară, care, la împlinirea a 10 ani de existenţă pe piaţa de profil, anunţă că se extinde şi în Emirate. Însă, piesa de rezistenţă pe care firma o prezintă clienţilor săi în această perioadă se referă la monitorizarea video.

Marius Gheorghe, manager general One Star Security, a precizat că monitorizarea video inteligentă este la dispoziţia clienţilor săi încă de acum 3 ani, noutatea fiind modernizarea dispeceratului: zeci de monitoare, imagini clare, proprietăţi în siguranţă! Am dezvoltat un nou dispecerat de monitorizare video cu camere inteligente, sistem integrat, care este în beneficiul clienţilor”, a precizat Marius Gheorghe, care a adăugat că, în afară de gradul de siguranţă ridicat pe care îl oferă monitorizarea video cu aceste camere, scade şi costul pentru clienţi.

O altă noutate este că One Star Security a devenit al şaptelea distribuitor din România pentru produsele Hikvision; aceste produse sunt în top 3 în lume în ceea ce priveşte sistemele integrate de securitate.

Camerele inteligente elimină toate alarmele false, sunt mult mai eficiente decât un agent de securitate care trebuie să patruleze un perimetru destul de mare”, a mai precizat Marius Gheorghe.

Nu în ultimul rând, One Star Security anunţă şi deschiderea unei sucursale în Dubai.

Mai multe detalii despre noutăţile firmei, dar şi imagini cu explicaţii despre camerele video inteligente puteţi urmări în materialul VIDEO filmat la sediul One Star Security şi în dispeceratul de monitorizare video!

Alte detalii: https://onestarsecurity.ro/

D.A.