Un altfel de apel umanitar!

0
549
Un altfel de apel umanitar!
Profităm de bunăvoința voastră pentru a vă ruga să punem mână de la mână să strângem bani pentru un abonament de parcare. Chiar dacă în imagini vedeți că mașina parcată este “dotată” cu un tichet european de parcare pentru persoane cu handicap, acesta este folosit fraudulos de nimeni altul decât șeful Poliției Municipiului Satu Mare, cms șef Dănciuți Cătălin.
E greu de înțeles, la salariul pe care îl încasează acest șef, cum se poate preta la astfel de metehne de “găinar” și să mai aibă pretenția să fie respectat în colectiv. Toți polițiștii știu că principala lui activitate din birou este de a pândi de după perdea când cineva își parchează mașina personală pe lângă sediu și de a forța colegii de la biroul rutier să le aplice sancțiuni.
PS: Mai trist este că șefii ierarhici ai acestui șef știau de această situația dar nu au luat nicio măsură. Pe principiul “corb la corb nu-și scoate ochii”.
P.S. permisul de parcare pentru persoanele incadrate in grad de handicap este eliberat de catre Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului din fiecare judet sau sector al Bucurestiului si nu de Administaratia Domeniului Public asa cum reiese din fotagrafie; intrebare este ….nu cumva este fals?
Sursa facebook sindicatul europol