Primar PNL prins facánd sex cu angajata primăriei!

0
131

 

 

 

 

Imagini revoltătoare circulă pe internet cu primarul PNL din localitatea Miheșu de Câmpie din județul Mureș. Edilul a fost prins de câțiva localinici, pe câmp, în timp ce întreține relații sexuale cu o femeie, scrie punctul.ro.

În înregistrare se vorbește că ‘doamna’ ar fi amanta primarului. Surprins de oameni în mijlocul naturii și în mașina primăriei, după cum susțin cei care au făcut înregistrarea, Emil Casoni își trage repede pantalonii pe el, o împinge în autoturism pe femeie dezbrăcată, se urcă la volan și demarează în trombă.

Amanta ar fi angajata Primăriei

Totodată, cei care au scos la iveală întâmplarea care nu-l pune într-o lumină favorabilă pe primarul din județul Mureș susțin că amanta ar fi chiar angajata primăriei.

Acest flagrant filmat de localnici și postat peste tot în grupurile locale ridică câteva semne de întrebare legitime din partea celor care l-au filmat:

– ce muncește domnul primar împreună cu o presupusă angajată din Primărie în timpul orelor de lucru?

– cât de morală sau mai bine zis imorală este ipostaza celor doi, și cum ar trebui să reacționeze populația la votul din iunie?

– se cuvine să mai candideze acest personaj politic din moment ce și el și doamna cu care împărțea bancheta din spate a mașinii sunt teoretic căsătoriți și cu familii?

– le este pontată ziua de lucru la Primărie sau erau în timpul liber?

– primarul are sau nu carnet de conducere / este sau nu suspendat carnetul acestuia? … întrebarea este legitimă doar în momentul în care mașina este condusă pe drumuri publice ceea ce nu este cazul în filmările atașate

Am încercat toată dimineața să obținem declarația primarului Emil Casoni (PNL) al comunei Miheșu de Câmpie dar fără succes.