Presedintele filialei PRM Maramures a fost exclus din partid

0
5040

Într-un comunicat remis de către Biroul de Presă al PRM, se arată ca președintele filialei Maramureș, și consilier local în cadrul orașului Borșa, a fost exclus din partid:

„În data de 7.07.2018, în cadrul ședinței Biroului Permanent Național al Partidului România Mare s-a hotărât excluderea din partid a domnului Apostol Gheorghe Marius.

Excluderea din partid a avut la baza fapte săvârșite de susnumitul, prin care s-au încălcat grav atât statutul Partidului România Mare, cât și Legea nr.14/2003, care prevede funcționarea partidelor politice. Aceste fapte săvârșite au fost verificate în prealabil și s-a constatat încălcarea următoarelor articole:

– art.30, lit. a, b, d, din statutul PRM

– art. 32, alin.4, din statutul PRM

– art. 16, alin 3, din Legea 14/2003

Decizia de excludere din partid a fost supusă la vot și aprobată în unanimitate de membrii Biroului Permanent Național al Partidului România Mare, în conformitate cu art.34 din statul.

Conform art.32, alin.7, 8, hotararea poate fi contestata de catre dl. Apostol Gheorghe Marius in 30 de zile de la data comunicarii.

Comunicata astazi 9.07.2018”.

În aceeași ședința, Biroul Permanent Național al PRM a decis excluderea din partid a următorilor membri: Popescu Adrian (vicepreședinte PRM), Marinescu Irinel (președinte filiala PRM Mehedinți), Zah Julien Sorel (membru filiala PRM Maramures).

sursa foto: Facebook Marius Apostol