Percheziții DNA la Primăria Sectorului 3. Ancheta vizează și conducerea primăriei

0
548

DNA a anunțat, printr-un comunicat de presă, că procurorii fac cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni de corupție comise în perioada 2015-2021, în legătură cu emiterea unor acte administrative de către autoritățile administrativ – teritoriale.

Miercuri, în acest dosar au loc percheziții domiciliare în 17 locații din București și Ilfov – domiciliile unor persoane fizice, sediile unor firme și sediul unei instituții publice, mai precizează DNA.

Conform unor surse judiciare, instituția publică la care au loc perchezițiile este Primăria Sectorului 3, iar ancheta ar viza și conducerea primăriei, pentru fapte vizând inclusiv eliberarea de autorizații pentru localurile de pe bulevardul Unirii.

În perioada 2013-2015, Primăria Sectorului 3 a reamenajat trotuarele de pe bd. Unirii, iar imediat după reamenajare în zona dintre Piața Unirii și Biblioteca Națională au apărut 9 terase pe porțiunea unde înainte era spațiu verde. Inițial, terasele erau doar cu parter, iar acum au căpătat și etaj.

Robert Negoiță este la al treilea mandat de primar al Sectorului 3, fiind ales prima dată în 2012.