O intrebare pe zi: Se „coace”ceva

0
Ce legătură este între George Simion (AUR) și Cristian Popescu -Piedone (PP USL)? Săptămâna viitoare vor avea o conferință de presa comună...

întrebarea zilei : Despre Piedone

0
Este adevărat că în scurt timp i se pregătește "ceva" lui Cristian Popescu -Piedone?  

O întrebare pe zi: azi despre candidatul la PMB al alianței PNLSD!

0
Este adevărat că în scurt timp veți anunța candidatul alianței în persoana domnului Sebastian Burduja? Decizia e luată de ceva vreme, acum doar ...se anunță!   PS: să nu ziceți că nu v-am spus!

O întrebare pe zi: Azi Preafericitul Părinte Patriarh Daniel

0
Este adevărat că joi, 29 februarie 2024, la întrunirea Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române, la punctul 3 de pe ordinea de zi este caterisirea IPS Teodosie?     *Caterisirea, sau laicizarea, este o acțiune prin care, în Biserica Ortodoxă, unui cleric îi sunt îndepărtate toate drepturile de a sluji. În procesul de caterisire, statutul de hirotonit îi este îndepărtat complet. Toate slujbele și acțiunile sfinte ale un caterisit...

O intrebare pe zi azi Dl Primar Sector 2 Radu Mihaiu

0
Azi de fapt vor fi doua intrebari. 1 Este adevarat ca tolerati un comportament de mahala si “ de ușa cortului “ din partea directoarei interimare a D.G.A.S.P.C. Sector 2, Sanda Maria Rușanu ? 2 Este adevarat ca ati detașat pe postul de director general al D.G.A.S.P.C. Sector 2 pentru o perioada de un an de zile o persoana astfel incalcand...

O întrebare pe zi – SECTORUL 2 Radu Mihaiu

0
Sunteți mulțumiți de infrastructura rutieră a primarului "stâlpișor" sau "groparul" Radu Mihaiu? Demisia de onoare, daca aveți așa ceva!

O întrebare pe zi

0
Oare odată cu demisia Președintelui C.A. al societății Algorithm Residential S3, Mihai Comănescu, se dorește a fi adusă ”mâna dreaptă” la cârma acesteia?  

”Stâlpișor” – Primarul de la 2

0
Locuitorii sectorului 2 îi mulțumesc primarului "stâlpișor" pentru grija deosebită exprimată la adresa comunității locale. Când cedați mandatul?

O intrebare pe zi…Azi PSD SECTOR 3

0
Este adevarat ca azi 09.03.2023 orele 19.00 la hotel Marivilla este sedinta in vederea fuziunii partidului Bucuresti 2020 a lui Robert Negoita cu PSD Ssector 3???