Incindent la grădinița scolii numarul 55 din Capitala

0
177

Azi dimineata un parinte care ducea copilul la gradinita a fost interpelat de o lucratoare a Politiei Locale sector 3 care i-a comunicat sa vina sa vada copilul doamna asistenta ( nu cunosc daca aceast lucru este prins in fisa postului acestei doamne de la politia locala doar Directoarea Amalia poate stie).

Parintele s-a deplasat spre doamna asistenta care a controlat copilul conform uzantelor si procedurilor dar cand a dorit sa mearga mai departe acestă lucratoare care noi nu credem ca a trecut probele fizice fara a avea  o “ proptea” a inceput sa strige ca nu pe aici se face accesul, spre o buna intelegere si explicare a situatiei de fapt, de la locul unde s-a petrecut controlul medical si holul de acces erau aproximativ 0,5 metri dar in viziunea acestei politiste locale ( politie locala care este o gaura neagra a fiecarei primari) trebuia sa se iasa afara sa se ocoleasca cladirea si abia apoi sa se faca accesul. Politista locala de o impertinenta iesita din comun care spune” eu fac legea aici”; daca o persoana care are in atributii doar paza cladirii si a terenului primariei țipă dupa parinți si face legea probabil ca asa a fost prelucrata in sedintele organizatorice de catre superiorii sai Doamna Directoare Amalia de la politia sector 3 sau domnul Medrea tot de la politia locala sector 3.

Doamna politista care azi efectua serviciul la gradinita scolii nr. 55 corp A probabil ca este bine vazuta de catre superiorii dansei deoarece  la gradinita este un loc caldut fata de liceul Hurmuzescu unde putea sa faca serviciu.

Speram in luarea unor masuri urgente asupra comportamentului acestei persoane si prelucrarea in cadrul sedintelor organizatoare a tuturor guarzilor vis a vis de comportament.