Halucinant:„Tata îi dădea bani mamei. Presupun că avea relație sexuală cu mama”

0
399

 

 

Robert Negoiță, primarul Sectorului 3 și potențialul candidat PSD la Primăria Capitalei, a dat un răspuns literalmente șocant când a fost întrebat, într-o emisiune difuzată la Kanal D, dacă a plătit vreodată pentru sex. PSD-istul a ezitat aproape 10 secunde să răspundă, apoi a spus că „în sensul în care e definită chestiunea, nu“. El s-a lansat într-o bizară explicație, spunând că tatăl său îi dădea bani mamei sale și că „presupun că avea o relație sexuală cu mama“, scrie ziaristii.com .

Comportamentul primarului de la Sectorul 3 al Capitalei a ridicat realmente serioase semne de întrebare. Mimica feței și felul în care a formulat răspunsul Robert Negoiță par să indice unele probleme nemărturisite ale acestuia.

Întrebarea pusă de Denise Rifai făcea aluzie la scandalul prostituatelor de lux în care a fost implicat în 2010 actualul primar al Sectorului 3. DIICOT deschisese dosarul, în care apărea ca martor și Negoiță, unde se scria că acesta le dădea minorelor bani și cadouri și le promitea că le bagă în politică.

Ajunsă în Tineretul Social Democrat (TSD), organizația de tineret a PSD, Simona Ioana Dăncuș a și recunoscut la vremea respectivă în fața procurorilor că a întreținut relații sexuale cu deputații Robert Negoiță și Robert Bănicioiu, ambii de la PSD. Bani a primit însă doar de la Negoiță. Procurorii scriseseră că totul se desfășura sub paravanul unei agenții de modelling. Tinerele erau adunate din toată țara, iar la concursurile de frumusețe se făcea o selecție a celor care urmau să ajungă la Negoiță și gașca sa.

Procurorii scriau că Negoiță dădea, în mod regulat, 200 de euro pentru o partidă de sex, dar o fată care era minoră (16 ani) le-a spus că a primit 500 de euro.

„Am vorbit cu Roxana şi a zis că merge. Am vorbit cu Mirela de la Feteşti şi a zis că merge. Adică fete care sunt în clasa a XI-a şi care nu au probleme“

DIICOT i-a făcut scăpați pe toți PSD-iștii, iar la închisoare au ajuns doar proxeneții.
La dosar erau și interceptări ale discuțiilor dintre Negoiță și Ion Valeriu Tămârjan, cel care plasa fetele. Mai jos, un fragment publicat de „Libertatea” la vremea respectivă.

Robert Negoiță: A! Ce voiam eu să-ţi zic. Mă gândeam că mă duc cu nişte prieteni, e o chestie mai aşa, mai delicată, mai… ştii?

Ion Valeriu Tămârjan: Aha! Aha.

Robert Negoiță: Şi mă gândeam! Eu ştiu. La ceva de genul, eu ştiu! Andreea de la Lehliu, Mihaela de la Feteşti.

Ion Valeriu Tămârjan: Eu am vorbit cu ele în principiu, şi cu Andreea, şi cu Mihaela de la Feteşti, ăăă, ele sunt a XII-a acum şi intră chiar în perioada asta în examene, în Bacalaureat. Decât să le prindem aşa, repede, un weekend. Nu prea le lasă părinţii să plece. Cam aşa sunt acum. Să plece. Că zic: pleci cu trei zile înainte de Bac? Pleci trei zile în Deltă, ce faci? Ai înnebunit? Înţelegi! Ceva de genul.

Robert Negoiță: Plecăm de joi până vineri măcar!

Ion Valeriu Tămârjan: O să vorbesc cu ele dacă e. Fără nicio problemă. Eu voiam să zic: tu o mai ştii pe fata aceea de la Feteşti? Roxana? Creaţă, aşa?

Robert Negoiță: Aşa! Poate să meargă şi Roxana.

Ion Valeriu Tămârjan: Da, deci. Am vorbit cu Roxana şi a zis că merge. Am vorbit cu Mirela de la Feteşti şi a zis că merge. Adică, fete care sunt în clasa a XI-a şi care nu au probleme.

„Este o întrebare foarte personală”

Acum, întrebat de Denise Rifai dacă a dat vreodată bani pentru sex, Robert Negoiță s-a blocat. Timp de 11 secunde, primarul Sectorului 3 a tăcut și a oftat, evitând contactul vizual cu interlocutoarea.

Apoi a răspuns: „În sensul în care este definită chestiunea, nu… Este o întrebare foarte personală. La modul în care «cât îți dau să…», mie mi se pare că asta este sub demnitate. Dar, permanent, cu toată zarva asta pe domeniu, eu știu că tatăl meu îi dădea bani mamei mele. Da, da, da, știu. Eu am fost martor când tatăl meu dădea bani mamei mele. Presupun că tatăl meu avea relație sexuală, contact sexual cu mama mea, dar refuz să cred că mama mea era prostituată sau tatăl meu plătea o prostituată. Haideți să diferențiem. M-am dorit și mă consider o persoană generoasă, dar haideți să clarificăm lucrurile – ce înseamnă una și ce înseamnă alta. Nu, plată pentru sex, repet, asta și a fost cercetarea făcută de Parchet în perioada în care fix asta era incrimnat de legea penală și s-a demonstrat în urma cercetării că nu a fost vorba de așa ceva, punct“.

@andrei.covaci

Tulai doamne! cineva să îl verifice pe asta la mansardă #fyp #romania

♬ sunet original – Andrei Covaci

 

 

 

 

 

 

 

@Comisarul