George Becali: un misogin abject sau un naș care își face datoria față de fina Gabriela Firea?

0
766

Gigi Becali s-a prezentat azi la sediul DNA, unde susține că a mers pentru a ridica o ordonantă de clasare. La ieșirea din sediul Direcției Naționale Anticorupție, finanțatorul FCSB a declarat că nu are cum să voteze un președinte femeie și că nici Klaus Iohannis nu poate participa la o dezbatere cu o femeie.

”Eu nu votez, eu n-am voie să votez. Păi ce să votez? Femeie? Am luat-o razna cu toții? Mergem pe miriște? Că face confruntare, domnule, cu Iohannis. Păi de ce ești bărbat? Cum să faci confruntare cu o femeie? Ce idei poate să aibă o femeie?

Eu spun ce spune Sfântă Scriptură, Hristos și Sfântul Apostol Pavel. Femeia în funcție de președinte nu are cum să fie”, a spus Becali.

Întrebarea care apare este următoarea: dacă și Viorică Dăncilă i-ar fi făcut diverse favoruri (a se vedea contractul dintre Gabriela Firea și Gigi Becali pentru Arena Natională, în vizorul DNA. Procurorii au cerut documente „Am Arena Natională, cu Firea primar, fină mea”, se lăuda Gigi Becali, potrivit dezvălurilor făcute de tolo.ro. Nu au fost vorbe în vânt, pentru că protocolul semnat cu Municipalitatea condusă de Gabi Firea confirmă acest lucru. Gigi Becali nu scoate nici un ban din buzunar și toate cheltuielile stadionului, pană și băiatul care trage liniile pe gazon e plătit din banii bucureștenilor.) și i-ar fi oferit diverse contracte pe bani grei, oare mai aveam parte de atât de mult misoginism? Sau să fie chiar doamna Firea că care l-a rugat pe nasu’ să se poziționeze împotriva Vioricai Dăncilă, din moment ce Viorica Dăncilă are în acest moment funcția la care Firea doar visează, și anume aceea de candidat la președinția României?

Reacția președintelui CNCD după declarațiile lui Gigi Becali la adresa Vioricăi Dăncilă

Președintele Consiliului Național de Combatere a Discriminării, Csaba Astalosz, a reacționat imediat. Contactat de Antena 3, acesta a declarat că ar putea pune în discuția Colegiului Director posibilitatea autosesizării în urmă declarațiilor finanțatorului FCSB.