Corneliu ȘTEFAN: Administrația publică, singurul loc în care oamenii nu trebuie să poarte mască

0
3412

Partidul România Mare (PRM) intră în cursa electorală cu un tehnocrat. De profesie jurist și cu o vastă experiență în management, Corneliu ȘTEFAN este candidatul PRM pentru funcția de primar al Primăriei Sector 3.

Partidul România Mare (PRM) și-a lansat vineri, 21.08.2020, candidatul la funcția de primar al Sectorului 3, precum și programul cu care intră în cursă electorală. Printre proiectele propuse de Cornel ȘTEFAN se numără construirea unui spital clinic de sector, înființarea Crucii Galbene, creșterea siguranței cetățenilor pe străzile secundare prin montarea de camere de supraveghere, creșterea calității vieții persoanelor încadrate în grad de handicap prin suplimentarea bugetului lunar pentru întreținere personală cu 500 de lei pentru adulți, respectiv 1000 de lei pentru minori, fluidizarea traficului prin construirea de parcări supra și subterane.

“Am intrat în cursa electorală întrucât actualul grup de interese aflat la conducere primăriei Sector 3 a uitat de cetățeni și de nevoile acestora. A venit timpul să privim realitatea în ochi, și să spunem cu tărie că administrația publică este singurul loc în care oamenii nu trebuie să poarte mască. Și nu vorbesc despre masca de protecție împotriva coronavirusului. Vorbesc despre acea masca de politicieni devotați, pe care actuala conducere a sectorului o poartă; oameni corupți sau coruptibili, care au un preț și o lesă mult prea scurtă pentru a lupta pentru cetățeni în detrimentul “prieteniilor de partid”. Faptul că sectorul este plin de materiale promoționale, plătite din banii noștri, prin subvențiile de zeci de milioane de euro primite de partidele parlamentare de la Bugetul de Stat, prin care ne spun că vor face 1% politică și 99% muncă, ne arată cât de nepregătiti sunt pentru funcțiile pe care le ocupă. Politica este știinta și practica de guvernare a unui stat, ori, dacă nu vreți să faceți politică, stați acasă, domnilor aleși!  Pe principiul “lupul își schimbă părul, dar năravul ba”, ar fi o ipocrizie să credem că traseiștii își vor schimba atitudinea odată cu schimbarea culorii siglei electorale sub care candidează. Trebuie să înțelegem că este vremea tehnocraților, a oamenilor noi, bine pregătiți. Și după cum știți, poate despre peremiști se pot spune lucruri, dar nimeni nu poate afirma că au lucrat vreodată în detrimentul românilor. Da, avem un mare defect: românii și România. Dar cine poate fi blamat pentru asta? Totodată nu mai vrem să fim conduși de “copiii” unei țări care nu respectă legile. Cât despre lista propusă pentru Consiliul Local Sector 3, puteți observa că toți sunt profesioniști din sectorul privat. Adevărați patrioți, care au un singur crez: dreptul și obligația de a apăra România în fața tuturor celor care vor să o decimeze”, a declarat Cornel ȘTEFAN.

În data de 19.08.2020, Biroul Electoral Sector 3 a admis atât propunerea de candidatură pentru funcția de primar al Sectorului 3 al Municipiului București, cât și lista propusă pentru funcțiile de consilieri locali.

Partidul România Mare (PRM) este un partid de centru – stânga și are în centrul preocupărilor sale apărarea drepturilor omului simplu, justiția socială, egalitatea (nu numai de șanse, ci și în drepturi), nediscriminarea oamenilor după rasă, naționalitate sau sex.