Alina Gorghiu lansează un nou atac la adresa lui Victor Ponta

0
408

Co-presedintele PNL, Alina Gorghiu lansează un nou atac la adresa prim-ministrului Victor Ponta. Aceasta îl critică din nou într-un mesaj public, pe o reţea de socializare.

” La patru luni de la înfrângerea în alegerile prezidențiale, Victor Ponta nu e în stare să facă o analiză sinceră a eșecului. Mai grav este însă că dl. Ponta afișează puternice  resentimente față de electoratul care nu l-a votat. Vorbind azi despre alegerile locale, Victor Ponta a afirmat că turul doi n-ar fi bun pentru că ”se dă drumul la emoție, la ură”. La fel gândește despre alegerile prezidențiale, văzând  probabil ”ură” în cea mai frumoasă manifestare de solidaritate a cetățenilor români din ultimii ani (fie ei aflați între granițele țării sau în diaspora): votul din 16 noiembrie 2014. Premierul Ponta ar trebui să se întrebe dacă nu cumva a existat o bază solidă pentru acea “emoție” colectivă care l-a învins în turul 2. Când dai ordonanță de urgență ca să racolezi sute de primari, când refuzi deschiderea de noi secții de vot în străinătate încălcând un drept constituțional, când refuzi să respingi proiectul de lege privind amnistia și grațierea în speranța de a mobiliza în sprijinul tău diverși condamnați și condamnabili, când lansezi direct sau prin interpuși valuri de atacuri murdare contra principalului contracandidat – adică în momentul în care principala “emoție” pe care o afișezi este disperarea de a câștiga cu orice preț – atunci românii reacționează!”.

Anterior acestui mesaj, Co-presedintele PNL i-a mai adresat critici premierlui Victor Ponta. Alina Gorghiu a scris în spaţiu public, online, cu privire la majorarea alocațiile pentru copii: „Aceasta informatie falsa, aruncata de dl Ponta in spatiul public, este dovada ca Prim-ministrul Romaniei nu se poate opri in a minti populatia Romaniei. Una este sa gresesti o cifra, este omeneste, alta este manipularea”.