𝐀𝐥𝐢𝐚𝐧𝐭𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐏𝐚𝐭𝐫𝐢𝐞 𝐥𝐚𝐧𝐬𝐞𝐚𝐳𝐚 𝐜𝐚𝐦𝐩𝐚𝐧𝐢𝐚 ❞𝐀𝐣𝐮𝐭𝐚 𝐮𝐧 𝐫𝐨𝐦𝐚𝐧❞

0
396
𝐀𝐥𝐢𝐚𝐧𝐭̗𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐏𝐚𝐭𝐫𝐢𝐞 𝐥𝐚𝐧𝐬𝐞𝐚𝐳𝐚̆ 𝐜𝐚𝐦𝐩𝐚𝐧𝐢𝐚 ❞𝐀𝐣𝐮𝐭𝐚̆ 𝐮𝐧 𝐫𝐨𝐦𝐚̂𝐧❞🇧🇪
APP Sector 5 a dat startul
Candidatul APP la Primaria Sectorului 5, Rafael Ilie, un adevărat român
Veniți alături de noi! Haideți să ne salvăm Patria!
În contextul războiului din Ucraina, Administrația Iohannis a mărit bugetul apărării cu 1 Miliard de Euro. Guvernul sare în ajutorul refugiaților. Nimeni nu mai dă socoteală pentru vaccinurile aruncate la gunoi. Întregul executiv vorbește doar despre înarmare. Coșciugurile zburătoare au ucis opt piloți. Asta în timp de pace. În schimbul unei șepci, Iohannis a dat 3,8 miliarde de dolari pentru marfa care a venit pe jumătate.
Criza refugiaților a înecat agenda publică. Nimeni nu mai vorbește despre sărăcia românilor. Au ajuns bieții de ei să se sinucidă că nu mai pot plăti facturile la energie.
Un plin de carburant a ajuns să coste 450 de lei, dublul cât pe timpul guvernelor succesive ale patriotului Liviu Dragnea.
Prețul alimentelor aproape că s-a dublat. În doar câteva luni. Robor a ajuns la un nivel nebun. Românii plătesc dobânzi duble decât pe vremea lui Dragnea. Coșul zilei s-a înjumătățit.
Compensările la facturile de electricitate și gaz sunt praf în ochi. Partidele de la putere mint. Adevărul îl află românii, doar când plătesc facturile duble.
Liviu Dragnea a propus și promovat Ordonanța 114 pentru plafonarea prețurilor la energie. Dușmanii din interior ai românilor au scos, la ordinul multinaționalelor, sute de mii de protestatari pe străzi.
Imediat după ce a ajuns la putere, Guvernul liberal al lui Ludovic Orban, a anulat-o și a liberalizat piața. Acum, decizia lui se simte în portofelele românilor.
35 % dintre tinerii români sunt deprivați de orice legătură cu civilizația. Avem cel mai mare abandon școlar din Europa. Bătrânii nu mai au bani pentru medicamente.
Românii au ajuns la disperare. Cum să ne salvăm patria?
Conducerea partidului Alianța pentru Patrie face apel la patrioții români să ajute urgent un român. Noi am început deja.
APP face altfel de liste decât neomarxiștii și trădătorii de neam și țară. Liste cu oameni de bine. Cu români care nu lasă pe altul să moară de foame.