Grup infracțional în Capitală! Familia Goleac dirijează totul în administrația din Sectorul 4

0
4088

Publicația online anchetatorii.ro demască grupurile infracționale care au acaparat Primăria Sectorului 4, condusă de primarul PSD, Daniel Băluță. Potrivit jurnaliștilor, cel care coordonează toate „combinațiile” ar fi Marian Goleac, omul care trage sforile pentru absolut tot ce mișcă în sectorul păstorit cândva de Cristian Popescu Piedone, actualul primar al sectorului 5.

Goleac Marian avea 22 de ani de căsnicie și a ținut neapărat ca Primarul Piedone să-l nășească la nunta de argint, chiar dacă nu a avut cei 25 de ani conform tradiției, a avut dezlegare de la Piedone să facă nunta și la 22 ani. În semn de respect față de Piedone, când acesta și-a făcut operația de micșorare de stomac și finul Goleac Marian și alți membri ai acestui clan au făcut același lucru, scriu jurnaliștii de la publicația anchetatorii.

Înainte de toate, trebuie spus că Goleac Marian era un taximetrist de duzină care își petrecea veacul prin Piața Sudului și era un individ pus pe combinații, adică găinării.

Dar cu ajutorul lui Piedone, taximetristul Goleac a ajuns să conducă, timp de mai mulți ani, o instituție publică, falsificându-și diplomele de bacalaureat și de facultate și, în baza lor, deținând ilegal, timp de 12 ani, funcțiile de director general adjunct interimar și director general interimar al Administrației Domeniului Public din Sectorul 4 al Capitalei (actual Totul Verde S.A.).

Mai multe informații AICI.