Victore, ori da ori ba ?!

0
214

Victor Ponta, inca prim ministrul Romaniei, se joaca cu nervii PSD si ai Coalitiei precum tiganii cu….alba-neagra.

Pe de o parte, unii spun ca Ponta, care astazi vine la Guvern dupa perioada de vacanta petrecuta in America, isi va anunta demisia iar altii ca nu isi va da-o.

Cert este ca la cirma tarii in momentul de fata se pare ca exista o tripleta Dragnea-Oprea-Isarescu, supervizati de presedintele Klaus Iohannis.

Tot astazi Ponta este asteptat la DNA pentru a da cu subsemnatul in dosarul in care este acuzat de spalare de bani alaturi de Dan Sova.

Gruparea guvernamentală din PSD, condusă de Ponta, e paralizată și prinsă între Dragnea, Oprea și Isărescu iar foștii subalterni ai lui Ponta își iau ordinele de la tripleta mai sus amintita.

Klaus Iohannis a obținut ce a dorit. Victor Ponta nu mai e prim ministru decît cu numele, nu mai poate lua decizii. Deciziile se iau prin negociere între palate și partide, cel puțin cîteva luni de acum încolo, pe temele importante, macro, ca să folosim un termen la modă. Tripleta Dragnea-Oprea-Isărescu e garanția că nu se fac schimbări majore în economie, externe și justiție, asa cum mentioneaza site-ul pesurse.ro.

GEORGICA BRINZILA

loading...