Ursitoarele Traco-Daco-Romane

0
1364
https://en.wikipedia.org/wiki/Cain_and_Abel#/media/File:Peter_Paul_Rubens_-_Cain_slaying_Abel,_1608-1609.jpg

 În loc de introducere …

  1. Adam s-a împreunat cu nevasta sa Eva; ea a rămas însărcinată și l-a născut pe Cain. Și a zis: „Am căpătat un om cu ajutorul Domnului!”
  2. Eva l-a mai născut și pe fratele său, Abel.
  3. Abel era cioban, iar Cain era plugar.
  4. Însă Cain a zis fratelui său, Abel: „Haidem să ieșim la câmp.” Dar pe când erau la câmp, Cain s-a ridicat împotriva fratelui său Abel și l-a omorât …” Genesa (Facerea).

Aici, parcă văd laitmotivul Mioriței, capodopera noastră de dinaintea vremurilor: Frații omoară pe Frați! Extincția speciei produsă de derivații (clone)! Dar nu asta vreau acum să dezbatem, ci să vorbim despre un fapt legiferat universal: când se naște un prunc în Univers, vin Ursitoarele să-i ursească!

Astfel, atunci când s-a născut Abel, ciobanul mioritic, au venit Ursitoarele să-i ursească ca și la pruncul Iisus  acolo unde Ursitoarele erau reprezentate de Magi -.

Pe vremurile alea Ursitoarele erau ca și Heruvimii, păzeau și îndrumau pe oricine venea în lumea aceasta.

Ursitoarele erau o castă fiind 7, la număr.

Prima Ursitoare a zis pruncului Abel: „din sămânța ta va ieși un neam plăcut Luminii„!

A doua Ursitoare a zis pruncului Abel: „din sămânța ta va ieși un neam cu credință în Cel de Sus„!

A treia Ursitoare a zis pruncului Abel: „din sămânța ta va ieși un neam care va avea grijă de toți pribegii Pământului și va fi născător de neamuri, care vor împânzii Pământul”!

A patra Ursitoare a zis pruncului Abel: „din sămânța ta va iesi un neam care va stapâni fierul, aurul și argintul și le vor da la toti”!

A cincea Ursitoare a zis pruncului Abel: „din sămânța ta va iesi un neam care se va înălța la ceruri singur”!

A șasea Ursitoare a zis pruncului Abel: „din sămânța ta va ieși un neam care va stăpâni munții, câmpiile, apele și marea”!

A șaptea Ursitoare a zis pruncului Abel: „din sămânța ta va iesi un neam care va cunoaște Infinitatea și Membrana Dumnezeirii și a Lumii”!

Iar Dumnezeu s-a bucurat când a vazut cât de iubit era păstorul Abel!

Și, în felul aceasta, a ieșit acel neam Traco-Dac-Roman!

Dar Pizma Pământului, supărată pe frumusețea Lucrării Domnului, a venit în ceas de noapte pe când Ursirea era desăvârșită și aproape împlinită, în veci vecilor, și a ursit pruncului Abel: „din sămânța ta va ieși un neam care va fi robul tuturor și tot ce i-a fost ursit se va duce pentru îndestularea Lighioanelor”! 

Ceasul de miezul noptii începând să bată, Luna Regina Nopții, Regina Noastră, Regina Lumii, care călăuzește Lumina în Întuneric și în zi și în noapte din Slava Domnului și la porunca Domnului a intervenit ca să aseze lucrurile așa cum au fost prorocite.  Luna a ursit pruncului Abel: „câteodată se va ridica Unul din Unul să arunce Lighioanele în bârlog, să aducă Lumina în Întuneric ca să ai și tu, Abel și neamul tău Traco-Dac-Roman zile senine și îmbelșugate„.

De atunci Luna, Regina Noptii, ne călăuzeste încercând să anihileze ursita rea. Și astfel se termină ziua de azi și a început o nouă zi. Speranța moare ultima! Trebuie să avem Credință, Coeziune și Solidaritate, să facem Jerfă și vom Învinge toate Lighioanele Universului. Dar trebuie să fim împreună ca și picătura chinezească.

Vă las în Slava Dumnezeului nemuritor și a celor 9 Ursitoare.

ERRARE HUMANUM EST SED PERSEVERARE DIABOLICUM (SENECA).

A greși este omenesc, dar a persevera în greșeală este  diavolesc (diabolic).

Zic să o înțelegem și pe Pizma Pământului pentru că era și ea atunci un suflet rătăcitor, fără familie, iar nimeni nu-i dezmierda părul diamantiu bătut de vântul turbulent, de acum 4,5 miliarde de ani!

loading...
DISTRIBUIȚI
Articolul precedentÎn sfârșit s-a făcut dreptate
Articolul următorMai suntem o națiune?
#ROmâniaDODOloață este o platformă editorială construită sub forma unui spațiu al românilor de pretutindeni și al ideilor autentice. Acesta este locul de întâlnire al oamenilor care au un cuvânt de spus și vor să se facă auziți!