Tudorel Toader contra Macovei, Preda et comp în PE. Români contra români !!!!! Vai, vai, vai……

0
1740

Astăzi în Plenul Parlamentului European, va avea loc o dezbatere despre modificările aduse legilor Justiţiei. Se aşteaptă ca personaje române trimise la Bruxelles, gen Monica Macovei, Cristian Preda, si altii, să înfiereze cu mînie proletară, că în ţara noastră Statul de drept este în pericol.
Nimic mai fals, numai că europarlamentarii sînt intoxicaţi de minciunile celor pomeniţi mai sus. Pîna şi preşedintele Iunker si prim-vicepreşedintele Timmermans, sint mintiti, si culmea, cred acest acest lucru (!!!!).
La Bruselles se află de 2 zile şi ministrul Justiţiei Tudorel Toader, pentru a le spune europarlamentarilor că modificările la legile Justiţiei, sînt necesare pentru a se pune de acord cu deciziile Curţii Constituţionale.
Nu numai acest lucru trebuie sa îl prezinte ministru, ci el trebuie să SPUNĂ DESPRE TOATE CAZURILE DE OAMENI TRIMIŞI ÎN JUDECATĂ DE DNA ŞI ACHITAŢI DE JUDECATORI, după ce aştia şi-au pierdut serviciul, familiile, anii de arest, etc.
Aceasta trebuie să fie principala preocupare a autoritaţilor române actuale. Legile, după care se judecă şi condamnă acum, sînt făcute de fostul ministru Monica Macovei, care acum este europarlamentar şi se asteaptă să facă…spume la gură, vorbind de rau ţara care a trimis-o la Bruxelles. Ruşine.

GEORGICA BRINZILA

loading...