Tribunalul a decis! Impostura trebuie sancționată!

0
2834

București, 6 februarie 2019 – Ținând cont de ultimele informații false apărute în spațiul public și generate de personaje asupra cărora planează mari semne de întrebare, Partidul România Mare (PRM) face următoarele precizări: instanța Tribunalului București – Secția a IV-a Civilă a hotărât respingerea cererii formulate de către Adrian Popescu ca nefondată și a admis apelurile formulate de conducerea legitimă a PRM.

Prin urmare, declarațiile și luările de poziție ale dlui Adrian Popescu NU reprezintă poziția oficială a PRM. Pentru o corectă informare a opiniei publice și a membrilor și simpatizanților PRM, conducerea PRM este asigurată de dl Victor Iovici în calitate de Președinte.

Mai mult, alegerea dlui Victor Iovici s-a realizat în mod legitim și transparent cu respectarea prevederilor statutare și a legislației în vigoare, fiind voința exprimată de membrii PRM.

„Atât eu cât și Partidul România Mare ne delimităm de asemenea comportamente și manifestări ale unor personaje care nu înțeleg că, în cadrul unui partid politic, membrii sunt cei care decid alegerea forurilor de conducere statutare. Mai mult, campania de denigrare la care a fost supus PRM arată clar faptul că personajele în cauză nu numai că nu reprezintă Partidul, dar nu au nicio legătură cu menirea acestuia, respectiv recuperarea României din mâinile factorului extern care este tot mai violent în exprimările neprincipiale pe care le generează și promovează în relație cu România”, a subliniat dl Victor Iovici, președintele legitim ales al PRM.

Partidul România Mare rămâne consecvent principiilor exprimate, fiind un susținător puternic și ferm al unei Românii respectate de către factorul extern, al unei Românii care să nu fie jefuită de către partenerii externi, al unei Românii a românilor.

Facem precizarea că orice demers de denigrare la adresa Partidului România Mare și al membrilor săi va fi sancționat conform prevederilor legislative în vigoare.

Biroul de presă

loading...