Senzational. Alina Bica, refuza sa priveasca pozele cu Kovesi !!!

0
353

Alina Bica, fost procurer sef al DIICOT, a acordat un inteviu aseara la Antena 3, spunind niste lucruri foarte interesante.

In primul rind a facut o declaratie socanta in privinta d-nei Laura Codruta Kovesi, procuror general al DNA, despre care a spus ca : “am contrazis-o de citeva ori, a fost intre noi o percepere de interpretare a legii, o stare de tensiune care intre timp s-a acutizat, Poate să fie dosarul Transgaz, poate antipatia procurorului șef Codruța Kovesi în ceea ce mă privește”, a mai spus d-na Bica. Va reamintesc ca in dosarul Transgaz era anchetat fratele d-nei Kovesi. Interesant este ca Alina Bica a refuzat de citeva ori aseara sa privesca fotografiile in care apare alaturi de Kovesi !!!

De asemenea a spus ca denuntatorul din dosarul ei, Mihailescu nu si-a mai sustinut acuzatiile in fata instantei, spunind ca denuntatorul, a declarat sub juramint, ca a facut un acord de recunoastre a vinovatiei cu procurorul. „Pe domnul Mihăilescu l-am așteptat la audiere. Mi-am făcut o listă cu întrebări(…). Aveam 50 de întrebări să arăt că omul ăsta minte. Mi s-a părut foarte ciudat că nu a putut să pună mâna pe Biblie”, a spus Alina Bica.

Propunerea ei la DIICOT a fost facuta de fostul prim-ministru Victor Ponta, cind acesta indeplinea si functia de ministru al Justitiei.

D-na Bica a dat dovada aseara de multa stapinire de sine si ca stie ce vorbeste. A precizat ca dupa ce solutiile din dosarele ei vor ramine definitive va spune si mai multe. Asteptam cu interes aceste dezvaluiri.

GEORGICA BRINZILA

loading...